header

header

25 juni 2013

Ute på vift.

Andra semesterdagen på första semesterveckan. Detta var dagen då hela familjen åkte till vårt västra grannlands huvudstad. Mannen i huset ska jobba i Oslo och Strömstad några dagar så då passar vi på. 

Vi kom fram i eftermiddags (det tar tid att åka i Norge) och jag och Emma chillade och hade det gött. En varsin glass, besök i leksaksaffärer, lässtund i solen/skuggan blev det. Så himla skönt att bara vara. Få vila. Tyvärr har jag blivit förkyld så någon träning blir det inte gör min del. Men eftersom kroppen behöver vila så var väl kanske det bra. 



I kväll for vi upp till Holmenkollen och kikade runt. Oj, oj, oj vilket träningsparadis! Ni kan lita på att en träningsnörd som jag mös och trivdes som fisken i vattnet. Tänk att få höra ljudet av stavspetsar i asfalten och att se den ena rullskidåkaren efter den andra svischa förbi. Då måste jag erkänna att det sög rejält i träningstarmen.
(kameran får vila så det får bli mobilbilder i stället)

En lugn kväll på hotellet väntar och i morgon en ny oskriven dag här i Oslo. Men först ska här kureras!

Trevlig tisdag!

5 kommentarer:

  1. Det låter som att ni har haft en riktigt bra dag. Kul att passa på att hänga med, det var riktigt härliga ställen han skulle jobba på :).

    Trist med förkylningen, hoppas du lyckas kurera dig riktigt nu.

    Ha det toppen! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. VIlken fin blogg du har! Hittade hit genom mitt liv som jag och återkommer gärna! Massor med vackra bilder och det känns lite extra kul eftersom vi ska semestra i just Dalarna till sommaren!

    SvaraRadera
  3. Vad kul att vara i Oslo, där har jag aldrig varit.
    Väldigt fina bilder.
    Ha en fin onsdag!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  4. Vad roligt att vara i Norge! Vårt vackra grannland. Tycker mycket om det!

    Njut och ha det så härligt - men krya på dig såklart och hoppas du snart är piggare.

    KRAM!!
    LOtta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!