header

header

6 juni 2013

Tävling & nationaldag!

Nationaldag och Sverige visar upp sig från sin bästa sida. Sol, värme, klarblå himmel och grönska. Vad mer kan man begära??

Ligger just nu trött och seg i skuggan. Mitt tillstånd beror inte på för mycket tid i solstolen utan på att jag har tävlat. I löpning. I gassande sol. 

Det där med att tävla är ju inte min grej. Att tävla i sol och värme är absolut inte min grej. Gillar träning och mulet väder (när det ska tränas) betydligt bättre. Men i dag blev det tävling på en av de tyngsta 5 km banor jag sprungit. Branta, sugande uppförsbackar och rejäla utförslöpor - ingen vila utför alltså. Möbelriket Trailrun var det som gick av stapeln. Inte den bästa formen men jag tog mig runt. Placeringsmässigt gick det bra men tiden och formen är jag allt annat än nöjd med. Så är det ibland :). 

Inte många knop som sagt efter tävlingen. Även om man inte kan ta ut sig max så blir man trött. Om man dessutom sover uruselt blir man ännu tröttare. Ska softa och ta det lugnt resten av dagen. Det är inte så dumt, så här på Sveriges dag :).

Önskar alla en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!