header

header

12 juni 2013

När sommaren flyttar in.

Att få stanna till vid dikeskanten på vägen hem. Att gå ut en vända i trädgården. Det spelar liksom ingen roll var man befinner sig. Känslan är den samma. Att gå där i naturen och insupa synen av allt nytt. Allt som kämpar sig upp ur jorden och för var dag som går slår ut mer och mer. Växer sig starkare. Att då få gå där och plocka en bukett. Hundkex. Midsommarblomster. Smörblommor. Lupiner. Och sen få sätta allt i en vas på köksbordet. Då. Då känns det att det är sommar. På riktigt. Då är det inte bara sommar ute. Då har sommaren flyttat in. Och jag älskar det!




Nu är det "bara" 5 jobbdagar kvar till semestern. Yes, det är nedräkning big time! Efterlängtad och välbehövlig - det är den. Långa dagar att göra precis det vi känner för. Vara hemma. Åka till sjön. Åka till stugan. Göra utflykter. Hälsa på. Få besök. Inga förväntningar, krav eller måsten. Det kommer bli en bra sommar och semester det här.

Annars har jag massa idéer när det gäller mitt fotande. Har små projekt på gång som jag hoppas på att kunna genomföra (jag kommer kontakta dig Bodil). Ska skriva ner allt bara så jag inte glömmer bort ;). Det är helt otroligt vad mycket som poppar upp i huvudet när man är ute och tränar.

Dags att ta fram blocket och plita ner allt. Minnet är ju som bekant bra men kort ;).

Hoppas alla njuter av sommarkvällen!

2 kommentarer:

  1. Jag är redo alla timmar på dygnet! Tycker fortfarande det är synd att jag inte har 3 dm längre hår dock... Kram Bodil

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad bra!!! Det kommer bli kanonbilder det vet jag :). Och längden på ditt hår kommer bli perfekt!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!