header

header

11 juni 2013

Helsnurrig.

Vaknade i morse. Slängde ett getöga på klockan. Dags att gå upp. Gick ner för att hoppa i duschen. Surfade lite på mobilen. Kollade klockan. Såg den inte lite konstig ut? Kollade igen. Till slut kopplade det och jag såg vad klockan var. 04.20. Inte 05.20 som jag först trott utan tjugo över fyra!!!! Jag hade gått upp en hel timme för tidigt. Blev lite lätt trött på mig själv. Gick faktiskt upp och lade mig i sängen i en timme till. Kunde jag somna om? Svar nej, men det var ändå skönt att ligga och slappa den där timmen. Snacka om att vara helsnurrig :).

Trodde jag skulle vara supertrött efter min tidiga morgon men det har faktiskt gått över förväntan. Det har rent av gått riktigt bra. I dag hade Emma bestämt att hon ville cykla hem från dagis. Det var bara för mamman att trampa och hämta (brukar i 9 fall av 10 ta bilen). Vi fick hur som haver en riktigt mysig tur hem. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Hade saftpaus. Och en blomplockningspaus. En mysig stund som sagt och ovärderlig tid tillsammans. Kärlek <3.

När vi kom hem såg jag inte röken av den lilla. Man börjar bli ganska så utfowlad av kompisar - precis som det ska vara :). Jag fick mig några härliga timmar i trädgården. Häckar rensades. Gräs klipptes och rabatter fick sig en omgång. Altandäck och möbler skurades. Gillar sånt här arbete. När man får ta i. Arbeta med kroppen. Och framför allt: när man ser resultat med en gång.

Ett träningspass hann jag med här hemma i kväll. Det fick bli mina dvd-er då M var på cykeltävling. Men det gjorde inget för dom är faktiskt grymma och nu är jag så där härligt trött som man bara kan bli av träning.

Nu börjar ögonen kännas väldigt grusiga och det är dags för undertecknad att krypa till kojs. Hoppas att jag ser lite bättre vad klockan är i morgon när jag vaknar. Då kanske onsdagen börjar lite mindre snurrigt :).

Önskar alla en fin sommarkväll!

2 kommentarer:

  1. Jadu det blev snurrigt tidigt. Usch, men är det någon som klarar av det så är det morgonpigga du :o)kram!

    SvaraRadera
  2. Visst är jag morgonpigg men det var liiite tidigt t.o.m. för mig :).

    Hoppas allt är bra med dig! Kram

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!