header

header

3 juni 2013

Bland skogsstjärnor & liljekonvaljer.

I bland när man bara sätter sig i bilen och kör. Utan någon egentlig plan. Utan något mål. Då kan det bli så där bra. Då kan det bli en av de stunder som förgyller vardagen. Som väcker livsandarna i kroppen. Som fyller själen med livslust. Som är ren och skär lycka!

Visste inte riktigt vad jag skulle göra när jag kom hem från jobbet i dag. Vila från träning och var därmed rastlös. Packade in kameran och mig själv i bilen och körde. Utan mål. Parkerade där det verkade bra. Hamnade vid vattnet. Ute i skogen. I den John Bauer-lika skogen. Det var nästan att man väntade sig få se troll och prinsessor när man kikade in bland träden. Sagolikt. Vackert. Där ute. Mitt i skogen. Bland skogsstjärnor och liljekonvaljer vaknade livsandarna. Fylldes själen med livslust. Där ute upplevdes ren och skär lycka.









Trevlig kväll!

4 kommentarer:

  1. Det låter ju helt underbart! Jag är dålig med att göra sånt, men en sån tur är precis vad jag skulle behöva! Jättefina bilder.

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Ja, jag har oxå varit dålig på att ta mig den tiden men nu har jag lovat mig själv att ändra på det. Man mår så mycket bättre när man får dessa stunder. Hoppas du får till tid för detta snart.

      Ha en fin vecka!
      Kram Carina

      Radera
  2. Låter så härligt Carina och bilderna är verkligen fina!
    Önskar dig en fin tisdag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina Jennifer! Det var verkligen härligt! Ett perfekt utflyktsmål ;).

      Hoppas du mår bättre! Ha en fortsatt fin vecka!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!