header

header

14 maj 2013

T.I.S.D.A.G

Dagarna tenderar att gå i en rasande fart och så även denna dag. En hemma-dag blev det för min del. Den lilla är fortfarande inte frisk nog för att gå på dagis (hostar som attan) så i dag var vi hemma hon och jag.

Tycker nog att det känns lite lyxigt att få en extra dag hemma om jag ska vara ärlig. Inte kul att Emma är sjuk naturligtvis. Men man får bonustid tillsammans. Det gillas!

Vad har vi pysslat med i dag då? Jag jobbade hemifrån i morse. Har sen myst och läst böcker. De är inte så dumma de där hästböckerna om Teddy och Sigge :). Jag har även hunnit med att måla hallmöblerna 2 ggr. Hade hoppats på att 4 omgångar färg skulle räcka men..... Nja, jag vet inte riktigt. Vi får se i morgon om det behövs ytterligare en omgång. Skulle gärna vilja vara färdig för färgen luktar. Herre jösses vad den luktar. Inte bara lite som det brukar göra. Nej, jag skulle mer säga att den stinker. Det är ingen fördel att ha ett bra luktsinne i det här läget kan jag meddela. Men, men, bara det blir bra i slutändan så :).

Har även hunnit med ett träningspass på rullisarna och i dag var det så där igen. Så där som det bara brukar vara om vintrarna på "riktiga" skidor. Det var bara att mata på. Staka. Diagonala. Inte stum. Allt bara flöt på. Härligt och efterlängtat var det. Fler sådana pass framöver tack!

Nej, nu kallar sängen. Och inte bara sängen. Började läsa en bok i går kväll. En sån där bok som griper tag i en från första sidan. Som får en att längta tills nästa gång man får läsa. En sån bok man går och tänker på. Som inte släpper sitt grepp förrän sista ordet är läst. En sån bok började jag läsa i går och i kväll fortsätter jag.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!