header

header

13 maj 2013

Lite vilse.

Oj, vart tog den här dagen vägen? Gick upp i morse och sen var det plötsligt kväll. Hur gick det till? Kanske berodde det på att jag tog mig i kragen och köpte färg och började måla om hallmöblerna. Kanske berodde det på att jag bestämt mig för att ta tag i och göra saker. Saker jag gått och grubblat och funderat på ett bra tag nu. Saker jag vill göra men inte kommit mig för. Kanske var det så det gick till när denna måndag kom och gick.

Jag har varit ute på irrvägar på sistone. Gått lite vilse. Förlorat mig själv lite grann. Inte hittat tillbaka till min vanliga väg. Jag är fortfarande inte helt på rätt väg men nu är jag åtminstone på väg åt rätt håll (hoppas jag i alla fall). Ska i alla fall göra mitt yttersta för att hitta tillbaka. Finna vägen och glädjen igen. För det behövs. Jag är trött på att känna mig som någon jag inte är. Jag vill känna mig som vanligt. Som den Carina jag lärt känna. Snart hoppas jag att hon är tillbaka igen. Som hon brukar vara.
 Grannkatten älskar att gosa :). 





Önskar alla en bra start på veckan!

6 kommentarer:

  1. Hej, roligt att hitta in till dig!

    Den där vilse-känslan är inte skön men ibland behövs den kanske så man får stanna upp och tänka till, göra nytt val och välja rätt väg igen....

    Ha en bra tisdag!
    //bara anna
    annacecar.blogspot.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Kul att du tittade in :).

      Ja, det kanske är så att man behöver gå lite vilse för att hitta rätt så småningom.

      Ha en bra dag!
      Kram Carina

      Radera
  2. Så kan det vara ibland, huvudsaken är dock att man fortsätter framåt och följer sitt hjärta. då brukar man hitta rätt igen.
    Härlig blogg :-)
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillar min blogg :). Tack!

      Ja, det gäller nog att bara följa sitt hjärta så ordnar det sig nog.

      Kram Carina

      Radera
  3. Usch, jag förstår precis vad du menar med att vara någon man inte vill vara. Vara någon man egentligen inte är. Det är jobbigt både för en själv och för de i ens närhet.

    Jag känner mig lite mer positiv och hoppas att det håller i sig och att jag kan se ljust på framtiden igen. Hoppas du också hittar rätt väg och att du hittar tillbaka till dig själv och den du egentligen är!

    Ta hand om dig!
    Stor kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så, att det är jobbigt både för en själv och för de i ens närhet. Förhoppningsvis så är det en tillfällig svacka som jag kommer ta mig ur snart.

      Skönt att höra att du känner dig mera positiv. Och att du kan se ljust på framtiden. Det kommer ordna sig - det vet jag!

      Ta hand om dig du med!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!