header

header

22 maj 2013

JAG SKA!!!!!!!!

I bland känns det som vissa saker bara är meningen. Förutbestämt liksom. Precis den känslan fick jag när jag med bultande hjärta skickade iväg ett mail i morse. Efter noga övervägande, en längtan och ett sug i magen så hade jag (nästan) bestämt mig. Det kunde ju inte skada att höra efter om det fanns någon plats kvar på fotokursen.

Och tänk. Det fanns det!!!! En enda ynka plats!!!! Då kan man ju inte tveka liksom. Så nu, kära vänner, är jag anmäld. 3 hela dagar med bästa tänkbara hjälp. Föreläsningar, modeller, ljussättning, komposition, redigering och likasinnade. Jag känner mig så himla glad!!!!! Är upprymd och förväntansfull. Och lite nervös också :). Men jag tror det kommer bli bra. Det känns som det i magen. Och tack för era peppande kommentarer. Utan dem hade jag nog inte skickat det där mailet i morse :).

I övrigt bjuder Dalarna på ett mulet och regnigt väder. Men det gör inget. I dag skiner solen ändå här hos mig. Är inte ens upprörd över att förkylningen håller i sig och att det inte blir någon träning på ett par dagar. Det gör liksom inget just nu.

Nu blir det till att fixa lite mat. Skogslek står på schemat så det blir till att plocka fram gummistövlarna och dra på sig långkallingar och regnställ. Tycker nästan att det ska bli lite kul att vara ute i regnvädret.

Önskar alla en fin onsdag!
Kram Carina


10 kommentarer:

  1. Vilka nyheter när man inte läst/pratat med dig på ett par dagar. Härligt. Ser fram emot att få höra mer! Tycker du gör helt rätt och tycker du är så duktig att ta tag i saker/drömmar!Glöm inte det. kram Bodil

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du!! Det ska bli så kul. Ser verkligen fram emot det :). Men du, nu MÅSTE vi ses snart in real life. Det är allt för länge sen.

      Du är en fantastisk vän. Glöm inte det!
      Kram Carina

      Radera
  2. Härligt Carina, du kommer att få en så rolig och bra helg, det är jag säker på! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Och det samma hoppas jag att du får!
      Kram Carina

      Radera
  3. Svar
    1. Ja visst är det :). Tack!

      Trevlig helg!
      Kram Carina

      Radera
  4. Precis vad du behöver vännen! Var stolt över att du vågar och följer dina drömmar. Jag har fått lära mig att det är endast när man rör sig utanför sina "vanliga" ramar som man verkligen utvecklas. Du kommer få jättekul. När var och hur är kursen? Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för fina och peppande ord :).

      Det är nu i helgen i Falun. Nära och bra :)

      Har du kollat på skrivarkurser??
      Hoppas du får en kanonhelg!
      Kram Carina

      Radera
  5. Vad jätte roligt! Var stolt över dig själv! Vad spännande det är, du får ju låta oss följa med på din lilla resa.
    Ha en fin helg!
    Kram Bodil

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!!

      Lovar att ni ska få följa med :).

      Önskar dig en fin helg!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!