header

header

5 maj 2013

En kanonhelg till ända.

I bland tror man bara inte att det är sant. Att man kan få ha det så här bra. Att man kan få känna sådant lugn. Sådan total avslappning. Den här helgen blev precis så bra som jag hade hoppats på! Precis det som jag behövde! Tack mina finaste vänner för att ni följde med. Och för att ni är ni!

Var uppe med tuppen även i morse. Solen var på väg upp och ljuset var fantastiskt. Lite kyligt var det men jag var bara tvungen ut. På med gummistövlar och jacka. Ta med kameran och sen åla runt bland lingon- och granris, ut på myrar och bara fota. Tänk att man kan bli så glad när man får stunder som denna.

Lite stelfrusen blev jag allt men efter frukosten hade jag tinat upp och det blev en löptur. Oj, oj, oj, vilka trötta ben det var i uppförsbackarna i dag. Känns att man tränat på bra den här veckan. Sprang bl. a. ner till en sjö och det var så vackert att det fick bli en tur dit med kameran när jag tränat klart. Ålade runt bland stenar och ris och njöt kan jag lova!

Efter dusch, lunch och städning var det dags att säga hej då till stugan för den här gången. Känns alltid lika vemodigt att åka därifrån men jag kommer snart tillbaka. Kramarna jag fick av Emma när jag kom hem var världens bästa. Det är inte så dumt det där med att åka bort och att komma hem.

Här kommer några av alla bilder jag tagit under helgen:









Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Underbart Carina! Så härligt att du fick en superhelg.
    Och dina bilder.....jag vill rama in varenda en av dem!


    Hoppas vecka börjar bra finaste du!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Vilka fantastiska bilder Carina, du kan verkligen det där med att fota!

    Ett stort tack till dig för att du tar oss med till ditt paradis, helgen var verkligen underbar!

    Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!