header

header

15 maj 2013

Den vackraste buketten.

Den vackraste buketten. Det är den jag får av dig. Det är den du håller bakom din rygg. Det är den du med ett stort leende sträcker fram till mig efter att jag valt hand. Det är de blommor du plockat för att göra mig glad. För att trösta när jag är ledsen.
När jag får känna dina små armar runt min hals. Din kind mot min kind. Din hand i min. När jag får känna dina andetag. Höra ditt hjärta som slår. När du säger: jag älskar dig. Du är den bästa mamman i hela världen. Det är då jag vill stanna tiden. Det är då jag vill att just den stunden ska vara för evigt. Det är då jag känner ovillkorlig kärlek.

Jag tror inte att du förstår hur mycket du ger mig. Hur mycket du berikar och tillför mitt liv. Hur mycket du betyder. Att jag utan att tveka skulle dö för dig. Jag hoppas att du en dag ska kunna läsa detta och förstå hur mycket din mamma älskar dig. Och fram till den dagen så lovar jag att fortsätta att göra mitt bästa för att du ska känna dig älskad. Att du ska känna att du är värdefull precis som du är.

I dag fick jag den vackraste buketten. Av den vackraste som finns på jorden.

Önskar alla en fridfull och fin onsdag!
Kram Carina



6 kommentarer:

  1. Vitsippor man får av sina fina små älskade är den mest dyrbara buketten.

    Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till imorgon 16 maj kl. 23.59. Tack på förhand.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är absolut den dyrbaraste buketten!

      Har röstat på dig. Hoppas det hjälpte till :).

      Ha en fin söndag!
      Kram Carina

      Radera
  2. Herre min tid människa! Nu fick du mig att fälla en tår, så himla vackert skrivet.

    Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Det var bara ord som var tvungna att komma ut :).

      Kram Carina

      Radera
  3. Åhhh, nu sitter jag här med tårar i ögonen Carina. Vilken kärlekshyllning!♥ Den villkorslösa kärleken vi har för våra barn. Och de dr ljuvliga buketterna som är de vackraste vi kan få. Plockade med så mycket kärlek.

    Ta hand om dig vännen och ha en fin torsdag!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du för dina ord. Blir glad!

      Ta hand om dig också och så hoppas jag att du har en fin helg! <3

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!