header

header

19 maj 2013

Började denna dag...

... med en härlig morgonpromenad! Åh, gud så skönt det var. Kent i lurarna (när sommaren är i antågande är det svensk musik som gäller - i alla fall för mig). Strålande sol. Vindstilla. Ljuset som strilade ner mellan träden - det där speciella ljuset. Marken som sakta förberett liljekonvaljernas återkomst. Älskar dessa ljuvliga blommor. Att få känna den obeskrivliga doften. Snart så kommer dom :).
Dagen fortsatte i samma anda som helgen i övrigt. Bara vara. Umgås med vänner. God mat. Nöjda barn. Vi tog oss en utflykt nu på förmiddagen. Till Bäsna trädgård. Oj, vad härligt det var att få gå lös med kameran. Utan stress. All tid i världen. Sånt gillas! Det är sådan jag har bestämt mig för att unna mig mera av framöver. Det är sådant jag behöver. Att få göra det jag tycker om. Utan stress. Utan tider att passa. En liten lagom paus i livet liksom. En liten verklighetsflykt. En chans att få drömma sina drömmar. En möjlighet att leva i nuet.





Återstoden av helgen är fri från planer för min del. Våra vänner har åkt hem. Emma och pappan ska på ridskola i eftermiddag. Och jag då? Tja, kanske tar jag mig en tur till skogen. Kanske gräver jag i trädgården eller så tar jag det bara lugnt. Det blir tyvärr ingen träning i dag då jag börjat känna av halsen :(. Vet inte om det är allergin eller om det är något annat. Bara att gilla läget och ta det lugnt så försvinner det nog.

Hoppas alla har en riktigt bra dag!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Mmm....precis vad jag älskar. Allt! Vilken härlig helg ni haft och så skönt att få en soft söndag. Hoppas din hals blir bättre snart. Klokt att ta det lugnt.

    Blir lycklig av dina bilder!

    Kram och sköt om dig

    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du!

      Stor kram tillbaka till dig!

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!