header

header

26 maj 2013

Bland det bästa jag gjort.

Tänk vad härligt det är att få känna att man hamnat rätt. Att man får göra det man visste man tyckte om men numera har insett att man älskar. Att få vara bland likasinnade. Att få skratta. Dela med sig. Utmanas. Ha roligt.

De två senaste dagarna har jag haft fullt upp, från morgon till kväll. Jag har blivit varse om att dagar kan gå vansinnigt fort. Jag har lärt mig oerhört mycket. Jag är på fotokursen jag anmälde mig till tidigare i veckan. Och jag kan nästan säga att jag har "the time of my life". Ångrar inte för en minut att jag anmälde mig. Har fått träffa härliga människor. Fått utmana mig själv i fotograferandet. Tänka utanför ramarna. Ge regi. Jag har så himla kul helt enkelt!
En av alla bilder jag tagit. 

I dag är sista dagen. I dag ska vi ta fram 6 stycken bilder och presentera inför alla andra. Har en del att välja mellan, har tagit nästan 1000 bilder (av varierad kvalité naturligtvis). En inte helt enkel uppgift. Men jag tror jag har valt ut mina foton jag vill visa. Lite bildredigering återstår, sen så. Och det är precis det jag ska ägna den här dagen åt. I dag klockan 15 ska jag vara klar. (jag hoppas jag kan visa de bilder jag valt till slut. Ska kolla upp vad det är som gäller eftersom det är människor jag fotat).

Nu blir det till att ladda för morgonens träningspass. Yes vi börjar inte förrän klockan 10 i dag så jag hinner ut och träna innan. Tror jag kör gårdagens träning i repris. Ja så får det bli. Det är ganska härligt att susa fram i naturen på sin racer.

Önskar alla en riktigt bra söndag!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du helgen blev så lyckad. Hoppas på att få se lite bilder här sedan ;).
    Ha en fin måndag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var en kanonhelg :). Bilder kommer, jag lovar!

      Ha en fin dag du med!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!