header

header

8 maj 2013

Årets första...

.... mjukglass. Den åt jag och Emma i går. Vi tog en cykeltur och pausade halvvägs med ett glasstopp i solen.


Vaniljglass med laktrisstössel blev det för min del. En blandning av sött och salt ;). Mycket gott var det! Misstänker att det kommer bli en och annan glass framöver.... Inte direkt bra för beach 2013 :).

I går fick vi verkligen en försmak av vad som komma skall. Den av så många efterlängtade värmen kom för första gången i år. Oj, vad varmt det blev helt plötsligt. Man har ju inte riktigt varit bortskämd med värme på sistone så det kändes lite konstigt.

Körde ett löppass på lunchen och det blev riktigt svettigt. Dels för att det var jobbigt och dels för att jag hade alldeles för mycket kläder på mig. Hade bara tagit med långa tights och en långärmad tröja. Kan meddela att jag inte frös direkt. Nej, i går hade kortärmat och korta tights varit alldeles lagom (känns inte så inspirerande bara att dra på sig korta byxor efter en vinter då benen inte sett solen :) ).

Snart dags för sista jobbdagen för den här veckan! Så himla skönt!! Jag och Emma ska ut på en liten tripp i morgon. Så efterlängtat och så välbehövligt! Längtar!!

Önskar alla en riktigt bra onsdag!

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är som springer.
    Jag måste komma igång men är just nu förkyld.
    Vad gott med mjukglass och lakris strössel, vad gott!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!