header

header

31 maj 2013

Allena.

Fredagen har till stor del passerat och är snart över. Helgen står för dörren och det känns så himla skönt.  Denna fredag har även den, liksom den förra, sett lite annorlunda ut. Jag har nämeligen spenderat den alldeles själv. Ensam. För mig själv. Allena. Mannen och dottern har åkt till Småland och ska stanna där  över helgen och hela nästa vecka. Jag åker efter på onsdag men kommer alltså att ha ytterligare 5 dagar för mig själv.

Visst känns det konstigt och tyst här hemma. Och visst saknar jag dom naturligtvis. Men jag måste erkänna att det är ganska skönt att kunna göra precis som man vill. Inga tider att passa. Få göra allt i sin egen takt. Läsa en bok. Äta godis mitt på dagen. Bara för att man känner för det.

Har inga större planer för helgen. Ska verkligen bara ta dagarna som de kommer. Har städat undan och klippt gräset så nu finns inga "måsten". Bara tid för träning, slappa, fota och NJUTA!

Fastnade i lite redigering så här på kvällskvisten. Det är bilder från förra helgens fotokurs (det finns några att välja mellan ;) ).







Önskar alla en riktigt trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!