header

header

30 april 2013

Valborg och kärringen mot strömmen.

Tisdag eftermiddag och en ledig dag i morgon. Bara så där. Mitt i veckan. Det känns nästan som en skänk från ovan. Denna dag kunde inte kommit lägligare. Hela familjen. Tillsammans. Ska bli så skönt!

Det kommer därmed inte att bli några protester i morgon (mer än de "vardagliga" man liksom får på köpet med en 6-åring här hemma). Nej, en dag i lugnets tecken får det bli om jag får bestämma. Inte heller blir det att fira in våren i kväll. M har varit ute och rest med jobbet i dag och kommer hem sent. Och jag orkar inte ta mig ut till någon brasa. Dels är jag aptrött efter dagens ganska jobbiga träning och sen vet ni ju vad jag tycker om våren egentligen. Inte så mycket att fira. Lite kärringen mot strömmen - det är jag det ;).

I dag hade jag lyxen att ha barnvakt efter jobb och dagis. Inget att tveka på. Bara ignorera att det gjorde ont lite här och där (söndagens vurpa). Ut i skogen på ett löppass. I dag var det ytterligare ett hårt intervallpass på schemat. Skitjobbigt men ack så skönt när det var över. Helt slut blev jag inte så det fick bli styrka när jag kom hem också. Men nu kan jag lova att jag är trött och mosig.

Nej, dags att stänga ner datorn och gå och mysa med den bästa i världen. Det blir mitt valborgsfirande och det går minsann inte av för hackor!
Älskar "Måne över Haväng" av och med Ulf Lundell

Önskar alla en riktigt bra sista april!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!