header

header

4 april 2013

Lurad.

Äntligen en dag som inte fyllts av hostande och kraxande (även om det samma inte kan sägas om natten). Äntligen. Äntligen!! Det är på väg att vända nu. Det känner jag! Det känns i kropp och själ. I humöret. I rastlösheten som börjar komma smygande. I abstinensen efter att träna. I suget efter att fixa här hemma. Ja, minsann tror jag inte att jag är på bättringsvägen :).

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Skulle beta av lite jobb hemifrån och sen vila innan hämtningen på dagis. Den lilla hade dock inte tänkt samma då hon deklarerade att hon hade ont i halsen i morse. Jaha, inte så mycket att välja på mer än att låta henne vara hemma. Efter någon timme hade dock det halsonda försvunnit på något mystiskt vis..... Tror minsann att det var någon som var sugen på att vara hemma i stället :).

Mamman blev rejält blåst och lurad kan man säga. Men så kan det vara i bland :). Vi fick i alla fall en mysig dag tillsammans. Efter jag jobbat klart så mös vi faktiskt en stor del av dagen. Satt ute och åt mellis, läste, övade på att skriva och på klockan. Satt i soffan och kollade på tv. Så jag har faktiskt hunnit vila lite i alla fall.

Annars då? Börjar som sagt bli rastlös. Längtar tills jag får börja träna igen. Inte bara för själva träningens skull utan för att få testa mitt senaste inköp. Har köpt en sak som jag tror (och hoppas) ska hjälpa till med löpningen. Återkommer med vad det är i ett annat inlägg :).

Hittade ett av mina favoritkort på Emma när jag gick igenom gamla kort i dag. 

Nu ska jag be en stilla bön om en natt utan hosta och att jag vaknar frisk i morgon!

Önskar alla en härlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!