header

header

9 april 2013

Fixardag & lite typiskt.

Vissa saker är jobbigare att fixa än andra. Vissa saker drar man sig för att göra. De blir liksom inte av. Som det här med mitt borttappade körkort. Skäms nästan för att erkänna det men jag har inte ordnat det ännu. Har inte orkat ta tag i det bara. Inte förrän i dag.

Den här tisdagen blev visst en sån där dag då jag tagit tag i lite smått och gott. Saker jag skjutit upp. Som har varit jobbiga. Men som egentligen inte är det. Varför är det så? Det är ju bättre att göra det på en gång i stället för att det ska ligga och gnaga: Jag borde. Eftersom vi hade en bok som skulle tillbaka till bibblan gick jag och tog det där kortet som behövdes. Hade tänkt strunta i det men tog mig i kragen. Och tänk, det var inte speciellt jobbigt. Bara väldigt skönt när det var gjort :).

Ytterligare en sak som jag också tagit tag i är däckbytet på bilen. Brukar byta själv men sen något år har M fixat vinterförvarning av däcken hos Euromaster och då byts även däcken när det är dags. Himla smidigt. Det gäller bara att ta tag i det :).
Har varit lite som en spindel i mitt eget nät i dag ;).

Det blev lite träning även i dag. Kan liksom inte hålla mig :). Hade tänkt springa men ändrade mig och körde ett lugnt pass på spinningcykeln i stället. I morgon är det meningen att jag ska börja på en sak bara för min skull. Vi får väl se hur det går med den saken. Känner mig ganska pessimistisk att det kommer att bli av. Har ordnat barnvakt men lill-tjejen är tyvärr inte helt 100 och M ska bort i jobbet. Känner mig lite deppig över detta faktum men vad ska man göra?? Det känns lite typiskt bara. Att det ska bli så här när man sett fram emot något ganska mycket.

Trevlig tisdag!

1 kommentar:

  1. Jamen det där är jag också expert att göra, skjuta upp saker som jag tycker är jobbigt, istället för att tänka att jag gör det på en gång så blir jag av med eländet. Skönt att bli av med "jobbigt-att-göra-saker"!

    Nu håller jag verkligen tummarna att det går vägen för dig imorgon Carina! Och du, kanonbra gjort av dig att ta det lugnt med träningen, verkligen tummen upp för det :-). Ha det bra!

    Kram Jennifer
    (blev att tänka på din stuga och alla spindelnät vi såg på en av morgonpromenaderna när jag såg din bild :-), ska bli så skoj att snart få åka dit igen!)

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!