header

header

5 april 2013

Det behövs inte så mycket.

I kväll kunde jag inte hålla mig längre. Äntligen har lite energi kommit i kroppen min. Äntligen hostar jag inte lika mycket. Löpskorna snörades på. Ingen träning naturligtvis men en powerwalk blev det. Och gud så skönt! Att röra på sig. Att få åtminstone lite puls. Att stega på uppför. Om ni visste vad glad jag är just nu :). Tänk vad glad man kan bli för så lite. Nu gäller det bara att ta det lugnt och inte börja träna "på riktigt" för tidigt. Skynda långsamt heter det visst....
 Nya träningsklockan måste ju testas!

En lugn fredag är det som har passerat här hemma. Vi har hållit oss hemmavid förutom en tur till Ica. Ute har vi naturligtvis varit. Man måste ju ta till vara på dessa fina dagar. Vi har lekt med lego, varit i lekparken och Emma har cyklat. Njutit helt enkelt. Det behövs inte små mycket för att det ska bli en bra dag!



I morgon lördag utan planer. Nu Let´s Dance.

Trevlig kväll!

4 kommentarer:

  1. Vad skönt att du mår bättre och jag känner igen känslan när man äntligen kommer igång igen. Lättnad och välbehag! För mig blir det en PW på Manhattan utan några speciella planer. Bara en lunch inbokad ;)

    Det låter perfekt med en lördag utan måsten!!

    Stor kram och en njutningsfull helg önskas dig finaste Carina!

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har rätt Lotta, det är verkligen känslan av lättnad. Gud va härligt det låter med en PW på Manhattan. Hoppas den och lunchen var trevlig!

      En helg utan måsten är guld värd :).

      Önskar dig också en njutningsfull helg fina du!
      Bamsekram Carina

      Radera
  2. Det är skönt att komma igång när man har varit stilla. Själv har jag inte varit sjuk men har helt enkelt inte hunnit träna pga tidsbrist. Så nu har jag kört intervaller båda igår och idag och det är så gött. Känner mig som en ny människa. Tänk jag som aldrig har tränat regelbundet innan har nu hållit igång sen innan jul och saknar träningen när jag inte får tid.

    Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad duktig du är som kört intervaller 2 dagar på raken. Starkt jobbat!! Man mår som bäst när man tränar. Orkar så mycket mer.

      Hoppas din tid räcker till för träning (& annat så klart) framöver.

      Stor kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!