header

header

19 mars 2013

Ny fåtölj.

Oj, vad jag har varit i mitt esse här hemma i dag! Har äntligen börjat känna igen mig själv igen. I dag var det ingen latoxe som satt i soffan när hon kom hem. Nej, i dag tvingade jag mig själv att sätta igång med fönsterputsning och sen blev det en massa gjort av bara farten :). Tycker om när jag gör saker. När jag känner mig effektiv. När tiden inte bara går till en massa strunt (läs sitta vid datorn - vilket det tyvärr blivit för mycket av på sistone). Nu hoppas jag att energin ska återvända och med det humöret och glädjen!

Då M hade ärende till Stockholm skickade jag in honom på IKEA då vi behövde lite saker därifrån. Han hittade som tur var allt så nu har det bl. a. blivit nya sänglampor och en ny fåtölj. Projekt fixa tv-rummet/vardagsrummet inleddes i går i och med att en ny soffa beställdes. Det ska även fixas en ny matta men det får vänta tills soffan är på plats.

Har länge funderat på vad vi ska ha på ena väggen och för ett tag sen kom jag på att jag ville ha något som bröt av allt det ljusa vi har. Lösningen blev en svart rottingfåtölj och i dag kom den på plats. Blev nöjd med resultatet och nu längtar jag tills vi får den nya soffan.

Inser att jag borde vända på filten - men skit samma. 

I kväll blir det till att skruva ihop ett miniväxthus - tänkte Emma skulle få odla lite nu i vår. Men först ska det nog bli ett träningspass. Hade tänkt vila men det tror jag bestämt jag struntar i :). 

Trevlig tisdag!

4 kommentarer:

  1. Vad spönnande med en ny soffa.
    Fåtöljen var ju jättefin.
    Må så gott!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det ska bli väldigt kul med en ny soffa :).

      Krya på dig!
      Kram Carina

      Radera
  2. Vad fint det ser ut! Där skulle det vara skönt att sitta och läsa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det kommer säkerligen bli en och annan lässtund där misstänker jag :).

      Ha det gott!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!