header

header

27 mars 2013

Helgläsning.

Det är verkligen som man säger: den som väntar på något gott..... Jag har ju som jag nämnde i går väntat på mina paket som jag klickade hem häromdagen. Det första kom i går och i dag var det dags för paket nummer två. Visst är det roligt att få paket! Även om det råkar vara så att man själv har beställt och betalar för kalaset :).

I dag var det mina böcker som låg i postlådan. Så nu är påskens läsning räddad :). Hade beställt två böcker till mig själv och två pysselböcker till Emma. De böcker jag beställt var: Vägen tillbaka: må bra, prestera bra! av Helena Ekholm, Stig Wiklund & Sara Olsson. Det här är en bok jag sett fram emot att få läsa och som jag tror har mycket bra att komma med. Längtar efter att få grotta ner mig i den. Den andra boken är också den en bok jag velat läsa ett bra tag: Konsten att vara kvinna av Caitlin Moran. Som ni märker har jag mycket bra på min läslista nu i påsk. Ska bara hitta tiden. Men det ordnar sig alltid!
Min härliga helgläsning!

Nu är det äntligen påskledigt för vår del. Har tagit ledigt i morgon och det ska bli så himla skönt. Dagarna den här veckan har inte varit nådiga. Hade planerat att göra 4 dagars jobb på 3 dagar men i och med att Emma blev sjuk så fick jag göra allt på 2 dagar i stället. Jag är rätt mör i knoppen nu kan jag meddela. Men nu är det gjort och en härlig ledighet hägrar. Tjohoo!!

Nu står väskan packad. Skidorna är vallade. Kameran är laddad. I morgon är det meningen att vi ska åka till Orsa Grönklitt och fira påsken där med några vänner. Längtar!! Har knappt vågat tro att vi ska komma i väg då Emma blev sjuk i söndags men nu vågar jag hoppas åtminstone lite. Om lyckan och turen är med oss så befinner vi oss i finnmarken i morgon vid den här tiden.
Hoppas på en lika fin helg som vi hade förra året i Orsa. 

Önskar alla en trevlig onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!