header

header

8 mars 2013

Härliga fredag!!

Sol och minusgrader ute. Väskorna och skidfodralet står packade. Jag är på g. Är laddad. Glad som en lärka! Snart, om några timmar sitter jag i bilen. På väg. Med bästa vänner. En hel helg att bara få vara jag. Göra vad jag vill. Inga måsten what so ever!!! Ni kan förstå att jag är i ett lyckorus just nu va :).

Emma mår tack och lov bättre i dag och i morse var det dags för 6-års kontrollen. Gick som en dans och vår tjej hade dragit iväg rejäl på längden. Fast det visste vi ju redan ;). Eftersom febern fortfarande är kvar så hoppade vi vaccinationen i dag. Det blir ett nytt försök nästa fredag i stället.

När man varit så duktig så måste man ju få lite belöning så klart. Vi for till affären och Emma fick bestämma fikat. Chokladbollar blev det. Inte mig emot. Är nämligen väldigt svag för just chokladbollar.  Borde skära ner på onyttigheter men det är inte helt enkelt. Karaktären är visst som bortblåst just nu.....

Får se om jag hinner kika in något mera i dag. Kanske kommer det en rapport från skidspåret senare. Kameran är i alla fall nerpackad och ska förhoppningsvis användas i helgen!

Hoppas alla får en fantastisk fredag!!

2 kommentarer:

  1. Ha en riktigt härlig helg nu Carina, njut!!! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Tack snälla! Önskar dig detsamma! Kram

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!