header

header

23 februari 2013

Sjukt imponerad.

Sitter parkerad i tv-soffan och har precis sett dagens suveräna vinnare på skiathlonen, Marit Björgen gå i mål. Ett glädjerus fyller kroppen och jag blir så glad. Tänk vilken känsla. Att få korsa mållinjen först på ett VM när man gjort precis allt rätt och allt har funkat till 100%. Skidor, kropp - ja, allt. Och när man tänker på allt tid och slit som läggs ner på träning, träning och åter träning. Ja, jag är sjukt imponerad och har jag en idol så är det Marit Björgen!

Har hunnit med en skidtur själv också. Ute i vacker natur och hala spår (tur att man gift sig med en suverän vallare ;) ). Är grymt sliten i kroppen och borde kanske vila men det är svårt det där. Att vila och skippa skidträningen en dag. Säsongen börjar ju så sakteliga gå mot sitt slut (ve och fasa) och så ska det ju bli milt till veckan. Då gäller det att passa på. Vila kan jag göra när snön försvunnit!

Ska tillbringa resten av dagen med att göra absolut ingenting. Det är ju mera från skid VM i Val di Fiemme och det måste man ju se. Kanske blir det en tupplur. Skulle behövas då jag inte sovit speciellt bra i natt. I kväll blir det middag och Mello hos fina vänner. Fortsätter samla på mig bra dagar :).

Önskar alla en fin lördag!

8 kommentarer:

  1. Ja, man ryser i hela kroppen när någon presterar så här! Med vetskapen om allt slit bakom. Tänk att få till det, 100%. Och så vinna! Det ÄR stort.

    Vad skönt att du hunnit åkt också. Låter perfekt att slappa nu. Bra kombo ;)

    Ha en fin kväll!

    xx

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är onekligen stort!

      Det var en bra kombo i går :). Hoppas du haft en bra kväll och helg!

      Kram Carina

      Radera
  2. Låter som en jätteskön lördag!

    Snart blir det soffan och mello här med...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en skön lördag!

      Soffan och mello - härligt!

      Kram Carina

      Radera
  3. Hoppas att ni hade en fin lördag.
    Klocka ord från Lincoln.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det hade vi. Hoppas ni hade det samma!

      Ja, dom orden är kloka. Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!