header

header

6 februari 2013

Hipp, hipp, hurra!!!

I dag är ingen vanlig dag för det är mammas födelesedag. Hurra, hurra, HURRA!!!

I dag fyller en väldigt speciell person år. En person som betyder så oerhört mycket för mig och som jag inte vet vad jag skulle göra utan. En person som alltid lyssnar och ställer upp i ur och skur. En person som jag älskar: min mamma!! Stort Grattis mamma! Jag hoppas att du har en bra födelsedag och att pappa grattar dig ordentligt!
En fin blomma till världens bästa mamma!

Annars är det en trött Carina denna onsdag den 6:e. Råkade göra något med nacken när jag tränade i går så i natt har sömnen inte varit den bästa. Men, men det går över även om det gör f-benat ont just nu. Tog mig i alla fall i kragen och tog en promenad nu på lunchen. Skönt att komma ut och få lite frisk luft. I dag fick kameran följa med för jag hade några bilder i huvudet som jag ville föreviga. 



Aningens överexponerad men jag gillar bilden ändå :).

Nu är det hög tid att hämta den lilla på dagis. Jag hoppas på att hitta barnvakt nu i eftermiddag så jag kan ut i skidspåret en sväng. Sambon kommer hem i kväll men ska jag vänta på honom kan det bli träning mitt i natten och det känns lite onödigt ;). 

Önskar alla en riktigt fin onsdag!

2 kommentarer:

  1. Ett stort grattis till din mamma! Hon verkar vara en sådan fin människa.

    Jobbigt med nacken, hoppas det blir bättre fort.

    Vilka fina bilder du tagit. Det där trädet längst ner är jag så sugen på att fota varje gång jag går förbi det, om det nu är det jag tror att det är :), och jag tycker att det var en superfin bild med överexponeringen.

    Må så gott och hoppas du får sova ordentligt inatt. Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Tack för dina rara ord om min mamma! Det gör mig glad!

    Det är nog det där trädet du tror det är :). Du får ta med dig kameran på en av dina rundor.

    Hoppas du mår bättre i dag! Kram Carina

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!