header

header

1 februari 2013

En dag i min smak!

Åh, denna härliga, underbara, fantastiska fredag!!!! Alltså, vissa dagar får man nästan nypa sig i armen för att verkligen förstå att livet är så här härligt!!! I dag har det varit en dag helt i min smak.

Började denna fredag med ett skidpass i nypistade spår i Bergebo. Lägg där till minusgrader och strålande sol och ni förstår att jag var i himlen. Det gick nästan otäckt lätt i nerförsbackarna och det var inte utan att man lättade över vissa små krön :). Himmelsk start på dagen!

Efter lunch lyckades jag få ut den lilla i finvädret. Man kan ju inte vara inne när det är så fint ute! Fick locka med skridskor, kompisar och fika - då gick det som en dans. Det blev en tur till Ornäs - det är mest där vi håller till när det ska åkas skridskor - och jösses vilka isar. Tövädret tillsammans med nattens minusgrader hade gjort isarna spegelblanka och helt perfekta.

Tror nästan lillan åkte i 1 1/2 timme innan orken och balansen tröt. Hon ville egentligen inte åka hem men till slut orkade hon inte längre och det blev en vurpa för mycket. Hur som helst så har hon blivit jätteduktig och börjar få upp farten under skrillorna.



Här har det tankats D-vitamin i dag!

Nu blir det en lugn kväll här hemma. Ska faktiskt hämta upp sambon som kommer hem redan i dag. Det blev ingen tysklandsresa för honom i helgen då han blivit krasslig igen. Tråkigt för honom men tur för oss som hellre vill ha honom här hemma hos oss.

Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag! Trevlig fredag!

4 kommentarer:

  1. Underbart!!!

    Njut av fredagen och helgen Carina!

    Stor varm kram <3
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!

      Det samma hoppas jag du gör Lotta!

      En varm kram tillbaka till dig! KRAM

      Radera
  2. Det var skoj att träffa er irl :) och vilken hejare E var på skridskorna! Hann ju inte prata så mycket dock så jag hoppas vi ses snart igen.

    Dina bilder är som vanligt ljuvliga Carina!

    Ha en fortsatt bra fredag! Kram Jennifer (har ni tänkt gå på Hoppis o skuttis imorgon?, vi har tänkt åka dit)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var verkligen kul att ses igen! Dina små var ju också jätte duktiga i dag måste jag säga :). Så kul dom hade med "banan-kull". Hoppas också att vi kan ses snart igen - så vi får prata ordentligt också.

      Vi tänkte gå på Hoppis i morgon så då ses vi där :).

      Ha en fortsatt bra fredag du med Jennifer! Stor kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!