header

header

11 februari 2013

Egentid & världens bästa!

Måndagar brukar inte tillhöra mina favoritdagar men idag hände det. En riktigt bra måndag har passerat (och då har jag inte ens tränat - det ni!).

Jobb som vanligt på förmiddagen men sen satte jag mig i bilen och gasade till Falun och Britt-Marie. Dagens behandling blev en helkroppsmassage och oh my!! I 1 timme låg jag som en dö sill där på britsen och fick muskelknuta efter muskelknuta bortknådad. När jag reste mig upp var det som om jag fått en ny kropp - varken ont eller stel någonstans. Så himla gött :).

Hem till lillan och vi var hemma en kortis innan det var dags för ännu mera egotid för moi. Nu var det håret som skulle få sig en omgång. Har försökt vänta tills jag ska hem till Värmland och frissan jag brukar gå hos men nu orkade jag inte längre. Det såg helt enkelt för taskigt ut och var mer än välbehövligt. Då jag saknade barnvakt fick lillan följa med på vinst och förlust.

Men oj, vad hon överraskade sin mamma! Inte en antydan till gnäll eller tjat om att det var tråkigt under de 2 timmar vi var där. I stället satt hon helt snällt i en stol bredvid mig och fixade och kollade på paddan emellanåt. Eftersom det fanns drop-in tider så fick även Emma göra sig fin i håret. Måste ju vara rättvist ;).
En ganska bra måndag har som sagt passerat och jag har en känsla av att resten av veckan kommer att fortsätta lika bra!

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Visst är det skönt med kropps massage, fick själv en för några helger sen.
    Kul sen att bli fin ihåret. Du får ju ta foto på dig så vi får se.
    Fin din dotter blev i håret
    ha en fin dag!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja massage är något man ska unna sig oftare :).

      Tack för dina snälla ord! Ha en fin dag du med! kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!