header

header

5 februari 2013

Drömmer på en tisdag.

Gräsänka för en kväll och vad passar då bättre än att sitta och drömma sig bort. I min "må-bra-bok" har jag en lista där jag bl a skrivit ner en massa platser jag vill resa till någon gång i livet. En av dessa platser är Cornwall i England. 

Ända sen jag läste Snäcksamlarna av Rosamunde Pilcher har jag drömt om att åka dit. Hennes beskrivningar av den fantastiska naturen, det speciella ljuset, de små fiskeplatserna sådde ett frö av längtan i mig. En gång måste jag åka dit. Med kameran i högsta hugg. Fotografera. Uppleva. Skaffa minnen. Vi planerar en resa i sommar. Kanske kommer jag äntligen dit. 
Vem drömmer inte om att åka hit?? (bild hittad här)

Har inte bara suttit och drömt hela denna tisdag. Nej, eftersom man som sagt är gräsänka gäller det att planera om man vill träna. Och träna vill man ju alltid ;). Hade ingen lust att åka skidor i det ymniga snöfallet så det fick bli en löptur följt av ett functional training-pass på lunchen. 

När träningen var avklarad var det dags för hämtning på dagis. I dag hade Emma med sig en kompis hem och oj, vilket fnitter dessa små tjejer bjöd på. Man kan inte annat än att smittas av detta och känna sig glad :). Dom hade jättekul och lekte superbra tillsammans. Skönt för då fick även mamman en liten lugn stund i soffan.
Kloka ord från en av de bästa.

Nu ska jag fortsätta drömma vidare. Åtminstone ett litet tag till.

Trevlig tisdag!

2 kommentarer:

  1. Wow vilken bild, ser ljuvligt ut! Hoppas du kommer dit :-).

    Ja men visst är det härligt att höra skratt från barnen, precis som du skriver så blir man glad av det.

    Tack snälla du för din kryahälsning och dina tips och råd! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Ja det hoppas jag med :). Kram Carina

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!