header

header

30 januari 2013

Väntar....

Kikar in en sväng i väntan på att mor och far ska dyka upp. Äntligen!! Dom är på g och kommer och hjälper mig resten av den här veckan :). Är så glad och tacksam över att dom ville komma. Vi hade väl klarat oss själva, Emma och jag, men allt blir så mycket lättare när man har lite hjälp. Och framför allt har man en chans att få ett andrum även när man är ensam.

Har funderat på det här med att vänta. Har kommit fram till att jag inte bara väntar på att mina föräldrar ska dyka upp. Nej, jag har faktiskt en hel del att vänta på framöver :). Böcker som är på väg med posten, ett paket som ska levereras, en resa med bästa tjejkompisarna och några saker till. Bara roliga saker. Att se fram emot! Sånt tycker jag om. Då gör det inget att man får vänta lite :).

Ute skiner solen. Det blåser och är plusgrader. Droppar från taken och sakta men säkert krymper snötäcket och det otäcka gräset kikar fram. Våren gör sig påmind. Jag vill inte. Vet att jag skrev i ett tidigare inlägg att jag nästan längtade efter våren. Det tar jag tillbaka här och nu. Nu när man kan ana våren i luften kommer den. Den där otäcka känslan som alltid dyker upp i samband med vårens antågande. Nej, är det vinter ska det vara vinter! Punkt! Våren är en sak som jag inte väntar på.

Nu blir det till att göra ett ryck och vänta......

Som det ska vara när det är vinter!

Trevlig onsdag!

6 kommentarer:

  1. Alltid skoj att ha saker att se fram emot, och en resa så härligt :-)!

    Håller med dig om vädret, nu är det ju vinter och kan det väl få vara det ordentligt med en massa snö, sol och några minusgrader. Fast jag får erkänna att jag längtar lite efter sommaren nu, men tycker man kunde slippa det slaskiga vårvädret och gå direkt från vinter till sommar :-).

    Hoppas du får en bra onsdagskväll! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, saker att se fram emot är alltid kul! Vi får ta och styra upp något som vi kan se fram emot nu i vår :).

      Det vore alldeles utmärkt om man kunde hoppa över våren :).

      Hoppas du får en bra torsdagkväll! Kram Carina

      Radera
  2. Kul att dina föräldrar kommer.
    Du har ju verkligen massor av roliga saker att se fram emot, vad kul!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är så glad att dom kommer. Du har ju också roliga besök att se fram emot. Härligt!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!