header

header

8 januari 2013

Home alone

Det är tyst. Ingen som frågar saker. Ingen som springer fram och tillbaka. Ingen som hoppar i soffan. Ingen som kommer och ger en kram spontant. Ingen som kryper upp i knät, gonar in sig i min famn för att gosa.

Jag har egentid. Tid jag alltid längtar efter i vardagen när jag inte har den. Nu har jag den. Egentiden. Jag har den i hela 4 dagar. Jag är ensam hemma och jag vet inte ännu om jag här helt nöjd med det. Konstigt det där. Att man alltid ska längta efter något man inte har och när man har det så längtar man tillbaka till det som var. Det som är som vanligt.

Lillan och sambon åkte söderut i eftermiddags och jag har haft tid för mig själv ända sen dess. Nu sitter jag här hemma framför tv:n och det är tyst. Vet att jag ska vara nöjd och att jag ska ta vara på den här tiden för mig själv. Men det är inte helt lätt när man längtar efter sitt lilla hjärta.
Nej, dags att rycka upp sig och tänka på allt jag kan göra nu under dessa dagar och när jag vill. Bara vara. Inte mamma. Inte sambo. Bara jag. Bara Carina. Jag kan göra precis som jag vill (efter jag jobbat klart förstås) och det känns väldigt konstigt.

En riktigt trevlig kväll önskar jag er alla!

8 kommentarer:

  1. Ønsker deg noen koselige dager alene,Carina - nyt dagene og gjør noe som du ellers ikke får tid til i den vanlige hverdagen din!:)Klemmer fra Else Britt:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Else Britt!

      Ja jag ska försöka njuta och bara göra det jag känner för :).

      Ha en bra dag! Kram

      Radera
  2. Vilken fin bild på er!

    Ja visst är det konstigt det där, man kan längta så efter tid att bara fåra vara själv och när man väl får det så vill man inte alls ha det. Men det sägs ju att det är nyttigt att längta efter varandra :). Och tiden flyger fram så vips så har du dina älskade hemma igen, hoppas du kan njuta av din tid! Kramar Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta du!

      Man är visst aldrig nöjd ;). Men det är som du säger, bra att längta lite efter varandra och bra att få lite andrum.

      Ska försöka njuta! Kram

      Radera
  3. Förstår känslan!! Tiden går snabbt, snart är de hemma igen.

    Passa på och njut, gör Carinasaker precis som Humlehagen skriver :-)


    KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, tiden tenderar ju att gå fort - även om man längtar. Ska försöka njuta och göra Carinasaker. I dag ska jag, efter träningen, sätta mig ner och fixa med kameran. Känns lyxigt :)

      Ha en fin dag!

      Kram

      Radera
  4. Visst är det konstigt! Jag känner igen mig. Det är väl balans det handlar om, som vanligt. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är nog den där balansen som du säger. Inte så lätt att få till den i bland bara.

      Ha en fin dag!

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!