header

header

19 januari 2013

En inte-gjort-något-skärskilt-lördag.

Lördag och en dag då man gärna hade hittat på massa saker. Tyvärr är det inte riktigt läge för det här hemma då 2/3 av familjen fortfarande hostar och kraxar :(. Maken till seg förkylning var det länge sen jag varit med om.

Det är trist att det är så här men vad ska man göra? Det går liksom inte att vara ute i flera timmar när man inte är frisk. Typiskt nog så hade jag massor av idéer vad vi hade kunnat hitta på ute i finvädret men idéerna finns kvar och säkerligen kommer flera fina dagar. Så vi får helt enkelt spara allt till dess.

Var i alla fall ute på ett långpass på laggen i morse. Inte det bästa fästet men det gjorde inget, fick kämpa lite extra bara. Det var alldeles ljuvligt, ensam ute i skogen, snö som gnirkade och gnistrade, hårda och fina spår - vad mer kan man begära?? ;)


 Fina blommor som Emma fick av bästa grannen Kristina i dag.

Efter lunchen kände jag att jag måste UT. Ville inte vara inne längre. Försökte få med mig den lilla men fick tvärnej. I brist på sällskap tog jag med mig kameran och for i väg en runda med bilen. Åkte till en fin plats här i Borlänge dit man oftast åker när det är vår och sommar. Var själv där nere vid det porlande vattnet. Gick runt och filosoferade, letade motiv och fotade. I bland behövs det inte mer. Ett andrum i vardagen och batterierna är laddade.





Fortsätter dagen här hemma och inväntar säsongspremiären av Merlin i kväll. Älskar fantasy/äventyrsserier som denna. Så skönt att fly verkligheten för en kort stund och ta del av en värld fylld av kungar, drottningar, trollkarlar, häxor, drakar och andra övernaturliga väsen.

Hoppas alla har en bra lördag!

6 kommentarer:

  1. Så trist att familjen fortfarande inte mår bra! Hoppas det vänder snart.

    Carina, dina bilder "blows me away" (som alltid!!) Det ser fantastiskt ut. Tänk att du har det vackra omkring dig.

    Har jag frågat vad du har för kamera? Förlåt om jag har, men kan du berätta igen? Du tar magiska bilder.

    KRAM och god bättring önskas er alla!

    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack för dina snälla ord Lotta! De värmer ska du veta :).

      Använder mig av en Nikon D7000 och har 3 olika objektiv. Ett som följde med: AF-S DX Nikkor 18-105 mm f/3.5-5.6 G ED VR. Sen har jag köpt till ett: AF-S Nikkor 50 mm f/1.8G och sen har jag ett gammalt objektiv: Sigma DC 18-200 mm 1:3.5-6.3 HSM.

      Vad använder du dig av för kamera och objektiv? Du tar ju magiskt vackra bilder!

      Varm kram, Carina

      Radera
  2. Vad härligt det låter med en skidtur i skogen ,vi har också haft fantastiskt väder idag
    tråkigt med förkylningar hoppas de piggnar till snart
    mycket fantastiskt fina bilder
    ha en skön lördagkväll

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skidturer i skogen är bland det bästa jag vet! Härligt att ni oxå haft en fin dag!

      Tack för dina snälla ord!

      Önskar dig en fortsatt fin helg! Kram Carina

      Radera
  3. Men så trist att förkylningen håller i så.

    Antar att det är Frostbrunnsdalen du varit till? Dina bilder är verkligen kanonfina Carina, jag njuter av dem och ser verkligen framför mig hur vackert det är där nere nu. Jag har inte tänkt på att man kan åka dit på vintern. Tack för att du delar med dig av dina ljuvliga bilder och som påminner mig om ställen att besöka :).

    Hoppas att de kryar på sig nu! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina rara ord Jennifer!

      Det stämmer att det är Frostbrunnsdalen jag var till. Väldigt vackert även på vintern och framför allt fridfullt. Visst är det så att man "glömmer bort" vissa ställen på vintern :).

      Hoppas du får en bra söndag! Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!