header

header

3 december 2012

Pepparkaksbak.

Ny vecka och bara 21 dagar kvar till dopparedan. I dag inledde jag operation julklappar och jag måste säga att jag var väldigt effektiv och i princip är klar. Detta faktum känns väldigt bra och jag tror jag slipper trängas i julhetsen i år också :).

Kylan fortsätter att hålla sitt grepp om oss så i dag höll vi oss inne när vi kom hem. En "adventskalender" med spöken, rymdmonster, pepparkaksfigurer och mycket mera pysslades av Emma till pappa. Jag måste väl erkänna att jag också var med på ett hörn och vi hade väldigt kul. Gillar när kreativiteten får flöda fritt. När kalendern var klar var det dags för det årliga pepparkaksbaket.

Många pepparkakor blev det men efter ett tag tröttnade min lilla medhjälpare och parkerade sig halvliggande på "mysbänken" i köket i stället :).

Fortsatt kallt som sagt men även i dag trotsade jag kylan och stack ut på ett skidpass. -18 visade kvicksilvret och jag var ganska ensam uppe i skogen - inte mig emot :). I kväll var det oerhört vackert i den kylslagna naturen. Frostnupna träd, kyla som bet i kinderna, gnistrande snö och mystik bland träden. Det var nästan så jag väntade att häxan i Narnia skulle komma åkandes i sin släde och snökanonerna kunde mycket väl liknas vid en snösprutande drake. Ja, kvällens pass var som taget ur sagans värld.
Uppe vid skidstadion i kväll (mobilkvalitet tyvärr)

Nu är det dags för sängen och förhoppningsvis en god natts sömn. Bjuder på några fler bilder från gårdagen. 



Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Mys mys mys! Ser härligt ut. Och så vackra vinterbilder. Vykortsbilder igen!!

    Jag har deg hemma som jag kommer äta upp om jag inte tar mig i kragen och bakar lite.

    Men nu: julkalendern!

    kram

    SvaraRadera
  2. Det var härligt kan jag lova :).

    Pepparkaksdeg hemma är bland det farligaste som finns. Tenderar att inte finnas kvar om man inte skyndar sig att baka ;).

    Jag gillar också att se på julkalendern!

    Kram!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!