header

header

15 december 2012

Lite konstig lördag.

Ja den här lördagen har inte varit som lördagar brukar vara om helgerna. Vaknade redan klockan 5 i morse då telefonen ringde och en man ville beställa taxi. Det är inte fösta gången det händer tyvärr. Vi har nämligen nästan lika telefonnummer som taxi Borlänge - inte så bra.... Så min lördag började lite väl tidigt då jag inte kunde somna om.

Vad fördrev jag då tiden med så tidigt på morgonen i min ensamhet?  Jo eftersom jag var tvungen att jobba i helgen så satte jag i gång i arla morgonstund. Även om det väldigt tidigt så var det skönt att komma igång och få undan ganska mycket innan träningen. Träningen i dag bestod av ytterligare ett skidpass - skräll ;). Fick till ett riktigt bra pass med pigga ben så det gick bra att köra på. Sån´t gillar jag! Hann även åka klart lagom till snöfallet kom - ibland har man tur!

Det blev mera jobb under dagen och nu är jag i princip klar och det är så himla gött! Nu slipper jag stressa ihjäl mig till veckan så det var värt att offra x antal timmar nu i dag.

Hade tänkt vara ute i snön och leka med Emma när jag jobbat klart men hon började klaga över att hon hade ont i magen och vips kom en släng av magsjuka som ett brev på posten. Tack och lov verkar det vara en mild variant och hon är redan piggare och har ätit nu i kväll. Hoppas det var något tillfälligt och att vi andra slipper. Usch, gillar verkligen INTE magsjuka!

Måste bara berätta att Emma fick något gulligt i brevlådan i morse (har frågat henne om jag fick visa brevet och det fick jag).
Det var hennes första kärleksbrev och det kom från en go kille här i huset bredvid. Hon blev glad må ni tro :). Kom att tänka på det närmaste jag kommit att få ett kärleksbrev. Det var när jag gick i 3:an (tror jag det var) och en kille i klassen hade lagt en ormbok med den läskigaste bilden uppslagen i min bänk (till saken hör att jag led av och fortfarande lider av grym ormfobi). Kan lova att det inte uppskattades från moi och att jag skrek i högan sky.
 På väg att slå ut.

Hittade äntligen den perfekt vinröda färgen - riktigt mörk.

Avslutar det här inlägget med något jag tycker är tänkvärt så här i juletider:
Trevlig lördagkväll! Bara 9 dagar kvar.......

8 kommentarer:

  1. Men så sött med kärleksbrev, såklart Emma blev glad! Hoppas verkligen att hon fick en riktigt mild variant av magsjuka och att ni klarar er.

    Härligt med ett gött träningspass och skönt att du kunde jobba undan lite. Ha en skön lördagkväll och en bra söndag! Kran Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det sött!

      Det verkar (peppar, peppar, tvi, tvi, tvi) som att hon fick en mild variant för i dag är hon pigg och äter igen. Hoppas nu bara att vi slipper......

      Ha en bra söndag du med! Kram

      Radera
  2. Åh vad fint han skrivit!!
    Jag vet att han fixade och trixade med nåt igår när jag låg och vilade med Elin. Han smyger in till mig och viskar; Jag går ut en stund...
    Han måste alltså ha skrivit brevet i all hemlighet och sedan sprungit ut till er postlåda när jag slumrade.
    Senare på eftermiddagen hörde jag att han lagt något i Emmas brevlåda och började fundera på vad det var. Måste erkänna att jag faktiskt blev LITE orolig att han skrivit/ritat nåt tok, men det här var ju jättefint. Ibland överraskas man positivt :-)
    Han blev väldigt glad över svarsposten han fick idag...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var verkligen supergulligt gjort! Kul att höra att han gjorde det i "smyg". Han är för go din lille kille!

      Jag tyckte även att det var kul när Emma satt och knåpade på svarsposten och att hon gick och levererade det själv. Gullungar :).

      Ha en fin tredje advent! Kram

      Radera
  3. Vad roligt med kärleksbrev! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Riktigt roligt och framför allt väldigt gulligt. Dom är bara 5 år :).

      Vad roligt att du hittat hit! Välkommen!

      Ha en fin söndag! Kram

      Radera
  4. Så gulligt! Det var finare än ditt brev kan man ju i alla fall konstatera :) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Emmas var betydligt finare än mitt :).

      Ha en fin söndag!
      Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!