header

header

30 december 2012

Gott slut!

1 dag kvar på 2012. Ännu ett år har passerat och jag har försökt tänka efter vad som egentligen hänt under detta år. Många och roliga saker har passerat men så klart har det även varit en del dalar. Dock inte djupare än att jag tagit mig ur dem och det är ju huvudsaken!

Det jag är mest nöjd över, förutom att alla i min underbara familj fått vara friska och ha hälsan, är att jag tagit tag i mig själv. Jag har äntligen insett att det går inte att stressa järnet hela tiden för att hinna mesta möjliga och jag har äntligen hittat ett sätt som funkar för mig. Det är ett stort steg ska ni veta - att erkänna att man har ett problem och att faktiskt ta tag i det. I min "må bra"-bok hade jag skrivit tidigare i höst att när julen kom ville jag känna harmoni och glädje och det är precis det jag känner nu. Om jag bara lyckas hålla kvar i den känslan så kommer 2013 bli riktigt bra!

Eftersom jag älskar att fotografera har jag gått igenom bilderna från året som gått och försökt göra ett slags bokslut. Det var inte lätt att välja men här är i alla fall ett tappert försök att sammanfatta mitt 2012.


Nu är det snart dags att sätta sig i bilen och fara till våra vänner i Östersund. Emma är mycket spänd på att få träffa deras nya katt och jag måste väl erkänna att jag oxå ser fram emot att få gosa med den :).  Slutligen vill jag passa på att tacka för alla rara ord och kommentarer ni lämnar här inne. Dom värmer gott och jag är så glad och tacksam att ni vill kika in här hos mig. Tack mina fina bloggvänner!

Vet inte om jag hinner kika in något mera eller om vi helt enkelt hörs nästa år. I vilket fall som helst så vill jag passa på att önska alla ett gott slut och ett Gott Nytt År!

Kram Carina!

8 kommentarer:

  1. Så härligt att läsa om dina framsteg Carina. det där med stress är absolut inget bra och kan vara så svårt att hantera så det låter ju fantastiskt att du hittat ett sätt som funkar för dig.

    Och av dina bilder att döma så ser ditt 2012 fantastiskt ut, så mycket fina bilder.

    Hoppas nu att ni får det riktigt bra i Östersund och jag önskar dig och familjen ett riktigt Gott Nytt År! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jennifer för dina omtänksamma ord!

      Önskar dig ett riktigt Gott 2013!
      Kram Carina.

      Radera
  2. Jag blir så glad av att läsa om hur bra du mår Carina och att den där sköna känslan infann sig. Kapsla in den där känslan och ta den med dig in i 2013 och låt den bli din ledstjärna för året. Det är du värd, glöm inte det.

    Jag hoppas att du får ett strålande fint 2013 och jag är så glad att våra vägar korsades under året som gick. Jag blir alltid lika glad över dina omtänksamma och rara kommentarer hos mig och här hos dig trivs jag så bra. Här möts jag alltid av värme, glädje och livslust. Ser fram emot att följa med dig in i 2013 här på bloggen.♥

    Önskar dig och familjen ett gott 2013.

    Kram Lotta

    Ps. Underbara bilder Carina. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stort tack för allt fint du skriver! Jag är också glad att våra vägar korsats och ser fram emot att följa dig under 2013!

      Önskar det samma till dig och familjen - ett riktigt gott 2013!

      Kram Carina

      Radera
  3. Ja du vet ju Carina....jag älskar dina bilder! Jag kan inte se mig mätt. Vad vackert du fångat 2012.

    Jag tror också 2013 blir bra! Och jag ser fram emot att dela det med dig.

    Gott Nytt År!

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snällaste Lotta! Måste säga det samma till dig - jag älskar dina bilder du fångar med kameran och jag ser också fram emot att dela 2013 med dig!

      God fortsättning och visst kommer 2013 att bli ett bra år!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!