header

header

9 december 2012

Andra ljuset är tänt.

Brrr - säger jag i dag. Kylan har kommit tillbaka och åter slagit klorna i oss. Känner mig ändå nöjd för vi har varit ute ganska mycket denna kylslagna söndag. Efter att ha tänt andra ljuset i morse begav jag mig upp till skogen för en skidtur. -17 visade kvicksilvret när jag gav mig ut men jag hade pälsat på mig så det gick ganska bra. Vet inte hur många gånger jag sagt det men det tåls att sägas igen: jag älskar att åka skidor!
I och med kylan så har ju även rimfrosten kommit tillbaka och jösses vad fint det var ute när solen kikade fram en stund. Satt inne och läste men när jag såg att det ljusnade ute så var jag snabbt ute med kameran. Man känner sig onekligen priviligerad dagar som denna :).





Vi har även hunnit med att lufta skidskorna för första gången i år. Eller, rättare sagt sambon och Emma luftade sina - mina ligger i tryggt förvar ute i förrådet. Jag följde mest med för att ta kort (om jag ska vara helt ärlig). Det var i alla fall kul att göra en liten utflykt men det var väldigt kallt där ute på isen. Har en känsla av att det blir fler turer på skridskorna i vinter.

Önskar alla en fin andra advent!

10 kommentarer:

  1. Härliga bilder som vanligt :-)!

    Var var ni och åkte skridskor? Vi pratade just om det idag att det är dags att ta fram skridskorna.

    Ha en skön kväll! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi var ute vid Ornässtugan. Det var plogat och jättefin is - kan varmt rekommendera ett besök där. Blev också sugen på att ta fram mina :).

      Ha en skön kväll du med!
      Kram!

      Radera
  2. Tack Carina! Jag önskar dig detsamma!

    SvaraRadera
  3. Dina bilder är så VACKRA! Jag njuter och njuter. Det är som ett sagolandskap som du visar. Här strilar regnet just nu...visserligen grönt men alldeles för milt för min smak. Det ska vara så här, som du visar!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blir så glad över att du och andra tycker om mina bilder - då måste jag ju ha lyckats åtminstone lite grann :).

      Trist med regn - hoppas ni får lite kyligare väder - lagom till jul kanske?!

      Önskar dig en fin vecka!

      Kram!!

      Radera
  4. Det var ett så otroligt vackert väder igår. Jag var glad att jag hade kameran med mig på övernattning som Mannen och jag var på i helgen så att jag fick tillfälle att fota det vackra.

    Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dagar som dessa är man glad att man kan föreviga med sin kamera! Vilken härlig vistelse ni verkar ha haft! Helt underbar. Skönt att komma iväg och få lite egentid.

      Kram Carina

      Radera
  5. Så fina bilder. Det är härligt när naturen bjuder på sig - trots att det är så kalt. Eller, det kanske behövs dessa minusgrader för att det skall se ut som det ser ut.

    Skridskor är framtagen, men isen är inget att gå på ännu. Jag var med hunden en liten tur och testade - men backade med ilafart.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!