header

header

20 november 2012

Solen var är du?

Trodde inte att jag skulle säga det jag kommer att säga men här kommer det i alla fall: Fy farao för november. Har inte förstått andra som tidigare sagt att november skulle strykas från almanackan men nu är jag nästan beredd att ändra uppfattning och hålla med. Tycker inte att november varit så farlig tidigare år men just i år är det extremt. Kanske beror det på att det hela tiden är grått, grått, grått och så kolmörkt på det. Tror nästan inte att jag sett solen denna månad. Nej, nu får det minsann lov att bli vinter och snö så man får tillbaka ljuset!

Ingen fotografisk utflykt blev det på lunchen i dag men väl ett besök på Mio där jag faktiskt smög runt lite med mobilen och fotade :). Man kanske får fota i affären, jag vet inte, men jag vågade inte riskera något utan var diskret och fyrade av kameran lite här och där. Det var ju inte för att fota jag åkt dit utan för att skaffa lite saker till en hörna i hallen under trappan som vi håller på att ordna med.


Kom hem med lite smått och gott och efter att jag hämtat Emma blev det även en tur till Kupolen. Några saker införskaffades där också, bl. a en ljusslinga som blev en installation/lampa tillsammans med några kottar (se nedan). Jag är inte färdig ännu - det svåraste återstår - att hitta en tavla. Det är något jag har svårt för, brukar aldrig hitta något jag tycker om utan vela hit och dit. Nu vet jag däremot vad jag vill ha men inte hur jag ska hitta den. 


Nu ska jag (om än väldigt motvilligt) svida om till träningskläder och ge mig ut på ett löppass. Usch, jag vill egentligen inte - min lust att träna har försvunnit totalt. Men jag vet ju att jag mår bättre bara jag tar mig ut så för allas vår skull så ska jag nog ta en runda i kväll. Och sen kan jag ju med gott samvete jäsa i tv-soffan till Hart of Dixie i kväll. Bara det är ju värt en runda, eller hur?? :).

I morgon hoppas jag att solen är tillbaka!

Önskar alla en bra tisdagkväll!

8 kommentarer:

  1. Håller med, det är väldigt mörkt nu. Och vi fick ju knappt någon i sol somras heller känns det som :(. Nej hit med lite snö nu!
    Hoppas du fick en bra springtur, hör av dig om du vill med på HIT någon tisdag, jag och Kerstin ska dit idag.
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en bra springtur - träningen brukar ju bli bra bara man tar sig ut :). Hoppas ni hade det bra på er träning. Hänger gärna med någon gång!

      Ha en bra dag! Kram

      Radera
  2. Det kändes säkert skönt när du kom hem från träningsrundan? Det brukar göra det. Fin blogg du har. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för de fina orden om min blogg! Ja det kändes skönt efter träningen :)

      Ha en bra dag! Kram

      Radera
  3. Tänkte bara titta in och tacka för kommentaren samt sicka några solstrålar via nätet :)

    Inte blev det några bilder här heller, vinden har vinat och regnet har öst hela dagen. Jag är så tacksam för nya tillskottet i familjen. Hunden skall ut i alla väder och har man en variant som kräver minst 1 timme i raskt takt så får man glömma vädret och leta fram regnkläder som har liggat och samlat damm alldeles för länge. Vilken energispruta det är att vara ute - trots allt!

    Här kommer lite peppar peppar för kommande löprundor. Det gör inte månaden bättre om man hoppar över!

    Snö väntar man nog här med. Ser framemot att skaffa en sele för hunden och svisha med skidorna i det snötäckta landskapet. Förr har jag alltid åkt tjejvasan och har nu på allvar tänkt att kanske åka det denna år med. Fortsätter hunden dra mig ut, skulle det vara en riktigt höjdare att komma till den gamla formen igen :)

    Bilderna från Mio är så fina liksom din projekt. Jag har också ångest med tavlor. Allt annat går - men de rätta tavlorna hittar man aldrig. Jag har en hög med gamla måladre ramar som ett tag sedan hängde redan färdigt på väggen, men jag fick blocka ner dem - för det gick inte - jag blev bara mera och mera frustrerad.

    Ha det så bra resten av veckan! Det kommer nog sol efter regnet - det har det alltid gjort!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för solstrålarna! De behövs nu i höstmötkret :)

      Härligt med en hund! Och skidåkning med hunden låter underbart!

      Ha en fin vecka! Kram

      Radera
  4. Förstår om du saknar solen! Ett av de bästa med de här breddgraderna är just antalet soltimmar. Det gör skillnad!

    Nu ska jag också hoppa i träningskläderna. Känner att det ska bli skönt.


    Kram!
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt att du har så många soltimmar! Man blir ju piggare då, så är det bara ;)

      Hoppas du hade en bra träningsrunda/ett bra träningspass! Jag blev mkt piggare efter min löptur.

      Önskar dig en fin dag! KRAM

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!