header

header

17 november 2012

Ineffektiv lördag (& klassträff)

Den här lördagen går inte till världshistorien som den mest effektiva vill jag lova.

Till stor del beror det på att energinivån varit lika med noll. Fick något konstigt med magen under gårdagens träningspass och tyvärr höll det i sig till i förmiddags. Stoppade i mig lite magmedicin och stack ut på ett träningspass i alla fall. Gick inte särskilt bra och kroppen var tung men i dag var det mest huvudet som behövde ut.

Efter att ha slumrat i soffan till säsongspremiären i längdåkning så kände jag mig betydligt bättre :). Tog mig ut med nya kameran och hann fota lite. Får visa när jag kommer hem och slipper blogga från mobilen.

Nu börjar det bli dags att fixa till sig inför kvällens klassträff!! Vi är 20 st gamla klasskompisar som ska träffas i bygdegården här i Fagerås. Snacka om bra uppslutning. Det ska bli så kul att få träffa dem igen. Man har ju trots allt spenderat ganska många år av sitt liv tillsammans med några - från lekis till nian!!

En trevlig lördag önskar jag alla!

Visar en bild nedan på vad Emma pysslar med här hos mormor och morfar. Hon har fått min gamla vävstol och väver för fulla muggar :).



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!