header

header

25 november 2012

Avslutning & middag.

Ännu en dag med världscupåkning i längdskidor och Vinterstudion - härligt! Blir onekligen sugen på riktig vinter när man ser vintervita bilder från Gällivare. Under dagens rullskidpass kände jag för första gången i år suget efter att åka riktiga skidor. Får väl se hur länge det dröjer innan den vita varan behagar falla......

Allt har inte handlat om skidor denna söndag utan i eftermiddags var det dags för avslutning på ridskolan. Naturligtvis skulle både mamman och pappan med då det skulle bjudas på uppvisning. Uppvisningen visade sig dock vara en dressyrtävling så nu är tävlingspremiären i ridning avklarad. Det var kul att se vilka framsteg Emma gjort och hur duktig hon blivit med hästarna. För mig blir det nog tyvärr inte så många fler besök i stallet då näsan och ögonen kliade rejält efter besöket :(. 

 Efter ridskolan hade vi turen att bli bjudna till vänner på middag! Så himla skönt och lyxigt att slippa laga mat så här på kvällskvisten :). En perfekt avslutning på en riktigt bra helg!


Ny dag och vecka i morgon - ska bli kul att se vad som bjuds!

Önskar alla en bra start på veckan.

4 kommentarer:

  1. Vilka vackra hyacinter! Hoppas du får en fin vecka! KRAM :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hyacinter är riktigt vackra!

      Hoppas du med får en fin vecka!

      Kram Carina

      Radera
  2. Härligt! Middag med vänner är så trevligt. Dina bilder är så stämningsfulla. Jag ska gå och tända lite ljus nu och äta av vår jätteost i kylen ;)

    Kram!
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja middag med vänner ligger högt på min bästa-lista.

      Mysigt med tända ljus och väldigt gott med ost!

      Ha en fin vecka!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!