header

header

24 november 2012

1 månad...

.... kvar till julafton. Helt galet men precis så är det denna novemberlördag. 1 månad som förhoppningsvis ska vara fylld av stämning, förväntan, julmusik, pyssel, godistillverkning, bak, juldofter och glädje. Precis så vill jag att dagarna fram till julafton ska se ut.

Försökte fånga lite julstämning i dag då jag for i väg på årets första julmarknad. Fick ingen med mig så jag tog helt sonika kameran med mig och åkte själv (och jag ska erkänna att det var ganska skönt att åka i väg själv - att få spela vilken musik jag ville och hur högt jag ville i bilen). Julmarknaden jag besökte var vid Staberg och där gick jag lös med kameran :).






Förutom julmarknad har den här lördagen bestått av sovmorgon, träning i form av ett rullskidpass (är så glad att jag kan åka igen utan att få ont i ryggen!!!!), att vara barnvakt, att kolla på världscuppremiären i längdskidor från Gällivare och en tur till Kupolen (några julklappar fick följa med hem). En bra dag med andra ord :).

I kväll blir det lördagsmys, chokladen är inhandlad och snart är det ett nytt avsnitt av Merlin. Livet kunde vara sämre ;).

Trevlig lördag kväll!

4 kommentarer:

  1. Härligt Carina! Och julmarknad är så mysigt. Bara att gå runt och insupa julstämningen. Och alla dofter. :)

    Här släpper vi också lös julkänslorna för fullt nu. Vi är redo för julmånaden. Nu kör vi. ;)

    Ha en fortsatt fin helg.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är härligt med julmarknad! Äntligen börjar det kännas att det närmar sig julen :).

      Hoppas du haft en bra helg!

      Kram Carina

      Radera
  2. Åh, den marknaden hade jag velat gå på, synd att den var den här helgen när jag inte var hemma. Men nu fick jag ju ta del av den lite i och med dina fina bilder, härligt!

    En riktigt härlig lördag och söndagen lät kanon den med, så kul med ridningen! Och många härliga bilder bjuder du på där med :).

    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade du varit hemma hade du mer än gärna fått följa med mig - hade varit trevligt med ditt sällskap :).

      En riktigt bra helg har det varit (för oss båda tror jag ;) )!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!