header

header

3 oktober 2012

Vänskap.

Något som betyder oerhört mycket och gör livet ännu mera värt att leva är riktig vänskap. Vänner som ställer upp i vått och torrt och alltid har tid över att lyssna eller finnas till när man behöver det. Utan riktiga vänner vore livet inte lika roligt eller lätt att leva.


Jag har turen att ha många goda och riktiga vänner i mitt liv. Vänner som lyssnar när jag är ledsen. Vänner som gläds med mig när jag är glad. Vänner som jag kan vara mig själv hos. Vänner som ställer upp och hjälper mig och som även tar emot min hjälp. Det är väl det riktig vänskap handlar om: att kunna ge och att kunna ta.

I dag har jag (än en gång) blivit påmind om att jag har fantastiska människor i mitt liv. I dag har nämligen min vän Bodil låtit mig och Emma vara med henne och hennes goa grabbar hela dagen. Hon har lyssnat på mig, bjudit mig och min familj på middag och t.o.m. skickat en matlåda med mig hem så att jag ska få riktig mat till lunch i morgon. Det är precis sådan hon är - snäll och omtänksam. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka henne. Den här dagen har varit guld värd och det är tack vare henne. Tack Bodil, jag hoppas jag kan bjuda igen när du behöver det!

Trevlig onsdag!

4 kommentarer:

  1. Så fint skrivet av dig Carina!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jennifer! Jag hoppas du vet att dessa ord även är till dig! Kram

      Radera
  2. Så fina ord som värmer i hjärtat! Tänk vad man kan göra människor glada av att bara dela med sig av ord. Något som alla inklusive mig själv borde bli bättre med. Det ska jag ta med mig i ryggsäcken för kommande veckor! Trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har bara skrivit sanningen och det du gjorde för oss gjorde mig varm i hjärtat!

      Trevlig helg till dig med!

      Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!