header

header

8 oktober 2012

Rivstart.

Äntligen kväll och jag kan pusta ut lite. I dag har jag inte haft en lugn stund och måndagen har bara flugit iväg. Normalt sett gillar jag sådana dagar men i dag vet jag inte - det har varit lite jobbigt måste jag erkänna.

Ny vecka och vecka 2 med renoveringen här hemma. I dag har snickarna äntligen börjat sätta upp stommar i köket och panel på väggarna - man börjar ana det färdiga resultatet och det kommer att bli bra. Det känner jag ända ut i tårna :).

Eftersom det redan är kaos här hemma så har jag passat på att bidra lite själv till röran. Tänkte att det kan ju knappast bli värre så i eftermiddags drog jag igång och fixade i Emmas rum (tidigare har ju min klädkammare fått sig en omgång). Emmas rum är ständigt en total katastrof med alldeles för många saker och alldeles för lite förvaring. Utifrån detta "offrade" jag en av förvarningsgarderoberna i hennes rum och tömde den helt (det var inte en sak där kan jag meddela - puh!). Därefter fick hennes kläder flytta in i garderoben och hennes klädskåp fick bli ett leksaks-/pryl- & pysselskåp i stället. Med lite fina korgar och lådor blev resultatet faktiskt helt ok - får väl se hur länge ordningen varar bara ;).

Här är det ordning i alla fall - min klädkammare. 

Här kommer en bild bara för dig mamma. Vet ju att du är nyfiken på att se hur det blir i köket :). Håll till godo kära mor!
Nu börjar man ana.......

Nu blir det till att slappa i tv-soffan och hämta ny energi inför morgondagen. Då ska jag inte dra igång med några fler projekt i kaoset, tror jag i alla fall....... ;)

Trevlig måndag!

4 kommentarer:

  1. Men du så fint det blev i klädkammaren, tänk om jag kunde ha sådan ordning!
    Hoppas du kan ladda dig full med energi igen! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jennifer! Ja, det är väl tur att det är ordning någonstans här hemma.... Kram

      Radera
  2. Lycka till med alla projekt! Skönt med soffpaus ibland :) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Ja, paus behöver man :). Kram.

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!