header

header

17 oktober 2012

Frivillig shopping!

Efter hämtningen på dagis i dag drog jag och Emma på soffjakt. Jepp, vi försöker hitta en ny soffa. Inte det lättaste men någon hoppas jag vi ska hitta.

När vi skulle åka från möbelaffären ville Emma inte åka hem. Hon ville, hör och häpna, dra en vända på Kupolen. Lita på att jag blev förvånad. Hon brukar ALDRIG vilja gå i affärer annars. Själv var jag inte så sugen men jag offrade mig :). Vi avverkade några affärer och kom faktiskt hem med lite kläder till oss båda.

                                            Mina fynd
I kväll masade jag mig ut på en löprunda och körde sen ett styrkepass här hemma. Riktigt skönt var det och jag är nöjd att jag kom ut :).

Nu blir det lite slappande i tv-soffan och sen ska jag fortsätta läsa lite i min bok: Hades, andra delen i Starcrossed-trilogin (se nedan).

                                             Spännande läsning

Trevlig onsdag!

(min dator är fortfarande på reparation :( så därav lite konstiga inlägg från mobilen)

6 kommentarer:

  1. Ja man får passa på medan de vill :). Kul att ni båda fick med er lite hem! Hoppas du har en bra kväll och får njuta av boken. Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja då gäller det att passa på ;). Hade en riktigt bra kväll! Hoppas du hade det samma. Kram

      Radera
  2. Vad mysigt det är att ligga i sängen och läsa!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är bland det bästa som finns! Kram

      Radera
  3. Efter en aktiv dag, skönt att slappa lite på soffan också! jag har suttit vid datorn hela kvällen...inte bra! Nu blir det en kopp te och läsa lite.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar också fastna framför datorn - det är minst sagt lätt hänt :). En kopp te och läsning - låter härligt! Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!