header

header

27 oktober 2012

Behaglig lördag.

En ganska skön lördag har passerat måste jag säga - ingen stress eller några måsten - det gillar jag. Man kan ju inte heller bli annat än glad över den fina sida moder natur visat upp i dag.

I morse var jag seg och trött och tvingade mig ut på ett distanspass löpning. Trots att det gick jätte tungt och var jätte blött (inte speciellt varmt att trampa ner sig kan jag meddela) så var det oerhört vackert där ute i skogen. Föreställ er: -1 grad, vindstilla, klarblå himmel, gnistrande vit snö på marken och en sol som värmde. Det var verkligen ljuvligt. Åh, vad jag älskar att vara ute i naturen.

När jag var där mitt ute i skogen och kom ut på öppen mark så var det så vackert att jag svor en harang att jag inte hade kameran eller åtminstone mobilen med mig. Det var en tavla, ett konstverk som målades upp framför mina ögon och jag önskar verkligen att jag hade haft möjligheten att föreviga detta. Men har man ingen kamera med sig är det ju lite svårt. Får lov att spara bilden i mitt minne och plocka fram den därifrån i stället.

Vitt på marken i Bergebo

Vitt, vitt, vitt

I eftermiddags hann jag med ett besök på Kupolen och hittade ett par jeans - tjohooo!!! När jag kom hem igen hade snön försvunnit så pass att jag kunde kratta i hop de mängder löv som låg på gräsmattan. Kändes skönt att få bort dom innan det blir vinter på riktigt. Vi skulle haft besök av en god vän och hennes grabb i eftermiddags men Emma har tyvärr blivit sämre och har numera hosta och feber. Tycker synd om henne - hon har ju hostat i 1 vecka nu så det borde räcka. Hoppas febern är ett tecken på att kroppen håller på att ta hand om bacillerna/bakterierna och gör henne frisk. I och med febern har hon mest legat framför tv:n i dag men efter en tupplur och lite Alvedon orkade hon höra ganska många sagor och lägga några pärlplattor!

I kväll tänkte jag mysa till det med en film och lite (eller ganska mycket) choklad :). Sambon ska på nya Bond-filmen och var då snäll och hyrde en film till mig. Har länge velat se SnowWhite and the Huntsman men jag är inte helt säker på om jag ska se den själv eller inte. Har en väldig förmåga att lyckas skrämma upp mig själv och jag har en känsla av att jag skulle lyckas ganska bra med det om jag ser den här ensam :).
Lördagsmys.

Nu ska jag se om det går att få den lilla i säng eller om det blir en omöjlig uppgift.

Önskar alla en trevlig lördagkväll!


2 kommentarer:

  1. Oh den filmen är bra! Hoppas det gick bra att se den själv :), den är inte så läskig tycker jag men mycket fina miljöer.
    Emma får krya på sig! Nu blir det sängen efter en ovanligt sen kväll/ natt för att vara jag :). Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev Hem till gården i stället - måste erkänna att jag är fast i intrigerna på den engelska landsbygden :).

      Hoppas du sov gott och fick sova ut i morse!

      Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!