header

header

2 september 2012

Vilken helg!!!

Rekreation, lugn, stillhet, vila, blåbär, träning, skratt, skog, vatten, sol, glädje, underbara vänner och välbehövlig! De här är orden som beskriver den här helgen för mig. Jag vet inte hur jag ska kunna delge vilken glädje jag känner efter att ha varit i väg till stugan med bästa Kerstin och bästa Jennifer. Vilket privilegium att få ha så bra vänner i sitt liv! Jag är så oerhört tacksam för att ni är en del av mitt liv och att ni ville följa med i helgen! Kan inte mer än säga TACK från djupet av mitt hjärta!

I morse var det inget kanonväder, även om det var en härlig höstmorgon, så vi beslutade att packa och städa ihop och bege oss hemöver. Jag var vaken före dom andra (inte så konstigt när jag vaknade vid 05.30 och INTE kunde somna om - morr) så i morse tog jag en morgonpromenad ensam. Som vanligt blev det en tur ner till sjön Letten och som vanligt var det oerhört vackert!


Efter frukosten bangade jag ett uppfriskande bad i sjön. Kände mig lite täppt i näsan när jag vaknade i morse så det blev en varm och skön dusch i stället :). Vi packade som sagt i hop efter frukost och for hem till Dalarna igen. För första gången så kändes det helt ok att åka i från stugan. Oftast brukar jag känna mig ledsen och nedstämd men i dag kändes det bra!

Nu är jag som sagt hemma igen och det kändes lite konstigt att komma hem till ett tomt hus. Sambon och lillan är i Småland och kommer inte hem förrän sent i kväll. Har trampat runt några varv och inte vetat riktigt vad jag ska hitta på men efter att ha packat upp, slängt i lite tvätt i tvättmaskinen och fixat med korten jag tog i helgen (nästan 300!!!! helt galet, jag vet) så känns det ganska skönt att bara sitta med datorn i knät i soffan :). Ska snart pallra mig ut på ett träningspass (vad vet jag inte än) men först ska jag titta lite i min nya bok!
Nu ska jag hitta och bevara lugnet!

En fortsatt trevlig söndag önskar jag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!