header

header

19 september 2012

Tacksamhet.

Vill börja med att tacka för alla snälla och uppiggande ord jag fick efter mitt förra inlägg! Det värmer och jag känner mig väldigt tacksam ska ni veta!

I dag känner jag mig betydligt bättre både av förkylningen och i humöret! Till stor del tror jag det beror på att jag varit på ytterligare en akupunkturbehandling hos Britt-Marie (Livskällan) i Falun. Bara jag kommer in i hennes behandlingsrum känner jag lugn och frid. Och varje gång tar hon sig tid att höra efter hur jag mår, komma med "kloka" ord och filosofier hur man ska eller rättare sagt kan/borde se på livet, att tankens kraft är oerhört stark. Sakta men säkert känner jag att jag är på väg att vända mitt tankesätt som ofta tenderar att vara negativt så fort det inte blir som jag tänkt mig. Att jag ska vara nöjd med det jag gjort och inte tänka på det jag inte har gjort. En bra tanke att leva efter!



När vi kom hem från jobb och dagis i dag höll vi oss här hemma. Vi fixade och pysslade lite och sen gav jag mig på att börja skruva köksstommarna. Jepp, renoveringen av köket börjar närma sig och jag som vill vara ute i god tid tyckte därför att det var en bra idé att börja så smått. Skruvade ihop 4 stommar och nöjde mig med det - jag var nöjd med det jag gjort och det kändes väldigt bra!

I kväll var det dags för avslutning på skogsleken och sambon följde med Emma. Det var en stolt och nöjd liten tjej som kom hem i kväll och visade vad hon hade fått. En medalj och ett sittunderlag med Tove Alexanderssons autograf. Blev så himla varm om hjärtat över att se hur glad Emma var för detta :).

Nu är det åter dags att krypa upp i soffan och följa intrigerna på Southfork.

Trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Vad skön Carina! Jag har lyssnat på min kropp idag och gjort sånt som jag mår bra av...det kändes bra.

    Vad duktig du är som har skruvat ihop så många stommar också!

    Varm kram
    Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!