header

header

12 september 2012

Skogslek

Efterlängtad träning för Emma var det i kväll. Onsdagar innebär ju skogslek nu för tiden. I dag var det min tur att följa med och vi hade riktigt kul där ute i skogen :). Blixten, Sean Banan, Hello Kitty och många fler var det som skulle hittas på kvällens bana. Emma klarade det alldeles utmärkt själv - när mamman skulle "hjälpa till" blev det en liten lätt omväg till kontrollen. Det där med att hitta på en karta är inte riktigt min grej :).

I vanliga fall brukar vi fika efter träningen men i dag hoppade vi det då sambon var på intågande efter sin lilla resa, Stockholm, Göteborg och Strömstad har han hunnit avverka. Trodde det skulle bli protester men Emma längtade efter pappa så det var inga problem.

I övrigt har det varit en ganska stressig onsdag. Lämnade och hämtade på dagis, jobbade däremellan. På lunchen städade jag huset i racerfart och efter jag hämtat Emma åkte vi och köpte både overall och ett par täckbyxor - så nu kan det få bli vinter! Nej, inte riktigt än kanske, vill gärna ha en fin höst först!

Nu blir det till att kura ihop sig i soffan och invänta veckans happening, Dallas. 

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!