header

header

8 september 2012

Lördag kväll.....

..... och jag sitter och funderar över vad jag gjort i dag egentligen?!? Inte så mycket men ändå har dagen gått - dagarna brukar ju ha en tendens att göra det oavsett vad mycket eller lite man gör :). 

Började min dag med lite lätt yoga och efter frukosten stack jag ut och tränade - en sväng på rullisarna blev det. Hur härligt som helst! "Bara" + 8 grader när jag stack ut och man kunde nästan få den där känslan man har när man åker skidor på vintern. Sen blev det ju varmare och eventuella vinterfeelings försvann ganska snabbt :). 

I övrigt har vi haft en dag fylld av vänner! Vi blev spontanbjudna på lunch hos några kompisar vi var och hälsade på - gott och lyxigt. Sen stack sambon ut och tränade med några vänner och jag passade på att fixa lite fika som vi bjöd på när dom kom hem. Härligt att få sitta och tjôta bort en eftermiddag - även om det inte är riktigt som förut då vi alla har barn numera :). 

Blåbärskaka (från gårdagens skörd), bullar & kladdkaksmuffins fikades.

Inget planerat i kväll, blir väl lite slötittande på tv:n antar jag, kanske avverkar jag några varv på mitt projekt som jag påbörjade i dag. Annars så ska jag fundera lite över ett väldigt roligt och frestande erbjudande som jag har fått......

Trevlig lördag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!