header

header

5 september 2012

En vanlig syn....

.... när vi var i stugan var nämligen denna:
 Jag & Jennifer fotar...
.... liksom Kerstin.

Jösses vad det knäpptes och ålades efter marken för att hitta det där perfekta motivet och den rätta vinkeln :). Skönt att vara bland likasinnade!

Trots vab här hemma har det varit en bra dag. Körde mitt planerade spinningpass med intervaller och blev som förväntat trött och stum. Tvättade som planerat och i den här vinden torkade tvätten i rekordfart. Packade in Emma och en vagn + lite fika i bilen och tog oss ner till "älvrundan". Skönt att se något annat än tomten och slippa känna sig isolerad i huset. Vi gick (läs: jag gick & Emma åkte i vagnen) till Bullerforsens kraftstation fram och tillbaka. Vi stannade till och fikade längs älvkanten - lite mys måste man ha när man är krasslig :). 


Har även inhandlat lite nya blommor och i eftermiddags blev det höstfint i krukorna ute. Det är så tacksamt att fixa och rensa i trädgården. Resultatet syns ju på en gång och sådant gillas!!!!

Nu är det höst!

Onsdag vilket innebär Dallas på tv:n i kväll - härligt! Älskar "nya" Dallas och ser med spänning fram emot kvällens intriger!!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!