header

header

5 augusti 2012

Vilken fest!

I går var vi på jordens bröllopsfest här i Borlänge! Våra fina vänner Fredda och Emilia gifte sig i hemlighet i oktober förra året och i går var det dags själva festen.

Jag fick den stora äran att ta bilder av dem innan festen och åkte därför hem till dem och fotade dem i deras trädgård. Har just gått igenom alla bilder jag tog och om jag får så kommer jag att visa några här på bloggen. Måste säga att jag tycker att många blev riktigt fina. Hoppas att dom blir nöjda - det är ju det som är huvudsaken :).

Fotade även lite när vi kom till festen - mingelkort var beställda och det blev en hel del sådana också. Sen var min "uppgift" färdig och jag kunde slappna av och njuta av den fantastiska fest som det blev. Det var länge sen jag hade så himla kul! Hellyckad bordsplacering, makalöst god mat och dryck, skratt och tokigheter, umgänge med underbara vänner, fest, dans och röj till duktiga WoodPjucks från Mora. Vi var många som röjde oss svettiga till detta duktiga band. Efter klockan 02 var jag rejält trött och sambon och jag cyklade hem i sommarnatten.

Tack snälla och fantastiska Fredda och Emilia för att vi fick vara med och fira tillsammans med er och tack för att vi får vara en del av ert liv!

Angående mitt ryggont så kan jag meddela att jag dansade bort den värsta smärtan i går på dansgolvet. Känner lite i dag men den mesta smärtan lämnade jag som sagt på dansgolvet - gud så gött :).

De senaste dagarna har jag sovit uruselt så i dag blir det en tidig kväll för min del.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!