header

header

6 augusti 2012

Sista veckan.....

Måndag morgon och sista semesterveckan har inletts. Vart har sommaren tagit vägen? Hur kunde den gå så fort?? Jag och en kompis diskuterade detta i går och konstaterade att det är likadant varje år.

Man ser fram emot sommaren och allt man ska göra (i mitt fall hade jag planerat många, långa, sköna dagar på stranden - några få har det blivit). Plötsligt är det sommar och semester, dagarna går och utan att man fattat hur det gått till så är semestern slut, vardagen tillbaka och hösten allt närmare. Man borde kanske inte ha så höga förväntningar på just sommaren utan göra det man vill (i den mån man har möjlighet naturligtvis) här och nu i stället. Varför vänta, vem vet vad som händer i morgon?? Nej, den här sista veckan ska jag njuta och ta vara på varje dag!

Exakt vad vi ska hitta på den här veckan vet vi inte förutom att Emma har ett 5-års kalas på söndag när kompisen Fanny fyller år. Vi har ju inte varit i stugan ännu så det resmålet ligger högt på prioriteringslistan men inget är som sagt bestämt. Får jag bara träna, umgås med familj och vänner så är jag nöjd!
En morgonpromenad även denna dag :)

Nu ska jag ladda batterierna och ge mig ut och träna på "riktigt". Min rygg är betydligt bättre så i dag blir det en tur på racern - rullisarna får vänta några dagar till.....

Trevlig måndag på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!