header

header

20 augusti 2012

Måndag och premiär.

I morse var Emma vaken när jag skulle åka till jobbet, vilket inte hör till vanligheterna. Hon hade en önskan i dag: Mamma, kan du komma och hämta mig halv ett idag?? När hon har en sådan önskan så kan mamma givetvis inte säga nej. Hon trivs på dagis men har blivit väldigt "mammig" just nu. Hon vill gärna vara nära och kramas och säga hur mycket hon tycker om mig. Jag klagar absolut inte, det är mysigt med alla kramar men samtidigt oroar det mig lite när hon hellre hänger med mig än att leka med kompisar. Men det är säkert en fas hon går igenom och snart är jag nog passé.

Annars har det varit en ganska vanlig måndag med trötthet, jobb och träning. En snabbtur till Falun hann vi med efter dagis. Skulle köpa garn var det tänkt men det fanns tyvärr inte - tur att det går att beställa på nätet. Dagens träning bestod av ett racer-pass - gäller att passa på innan veckans regnväder drar in. Blåsigt och lite motigt var det men samtidigt väldigt gôtt!


I kväll är det äntligen dags för premiärernas premiär. Dallas är tillbaka i rutan och naturligtvis måste jag se på de nya avsnitten. Dallas är ju kult! Minns än i dag att jag inte fick se på serien när jag var liten för mamma men som tur var så var hon på träning på söndagarna när den gick i repris. För jag fick nämligen se på reprisavsnitten av Dallas på söndagarna för pappa, så jag missade inte ett avsnitt - hehe:). Det verkar som om min förtjusning över denna serie har gått i arv till junior. Så fort hon ser ett gammalt avsnitt på tv 4 guld så skriker hon högt av förtjusning och vill se - det är min tös det :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!