header

header

19 augusti 2012

Förvirrad söndag.

Oj, jag vet inte hur jag ska börja beskriva denna dag som gått. Upp och ned, förvirrad, konstig - ja så skulle man kunna säga att den här dagen varit.

Min söndag började i alla fall någorlunda "normalt". Åkte till Mellsta och sprang i morse - och kände näst intill inget varken i baksidan av låret eller ryggen! Halleluja!!! Så otroligt skönt att kunna springa utan att få ont så in i h-vete. Och att kunna stretcha utan att kroppen håller på att gå av - obeskrivligt!

Dagen gick och lite innan klockan tre var det dags att göra sig i ordning för dagens kalas......... eller?!? Jag och Emma satte oss i bilen och åkte bort dit kalaset skulle vara. Kom dit och konstaterade att vi var först, eller det var bara vi där. Träffade på mamman i huset som såg lite förvånad ut över vårt besök. Direkt jag såg henne fattade jag: Det är inte i dag det är kalas va, Jennifer??. Nej, det var inte i dag det var kalas utan nästa söndag klockan tre. Åh, vad matt jag blir på mig själv. Förvirrad, mossa i huvudet, åderförkalkad - vet inte riktigt vad som stämmer in, kanske alla tre. Det som var lite surt var att sambon skulle till Mora och vi inte kunde följa med eftersom vi skulle på kalas.......

Dagens "missöde" ledde dock till något gott: jag och Emma fick en härlig eftermiddag här hemma. Vi åt glass ute på altanen i solskenet och filosoferade och sen var vi ute och rensade och grävde i trädgården. Ser man tillbaka så blev det en ganska bra eftermiddag i alla fall :).

Har ju visat ett bord som jag hållit på och målat. Nu är det klart och har fått flytta in. Har inte bestämt mig ännu om det blev bra eller inte? Kanske är bordet aningens för stort och ett mindre skulle vara bättre. Ska känna av läget lite grann innan jag bestämmer mig, så tills vidare får bordet stå där det står.

Bordet på plats!

I morgon är det stor premiär på 4:an - nya avsnitt av kultserien Dallas!!!!! Ser verkligen fram emot att åter få göra bekantskap med Sue Ellen, Bobby, Cliff, JR och alla oförglömliga rollfigurer. I morgon sitter jag bänkad!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!